Vinterbird's blog
17-05-2008 - 08:34

Frank O'Conner forlader Bungie

Hvad fanden er det en nyhed at vågne op til? Mens min te er ved at trække, så tjekker jeg lige dagens nyheder og vupti. Frank O'Conner forlader Bungie Studios.

Det er sgu ærgeligt at Frank forlader studiet, men i det mindste vil han stadig være involveret i Halo IP'en da han skal arbejde internt hos MS på en ny Halo IP.

Men det er nu stadig ærgeligt at se skotten uden meget hår pludselig forsvinde. God tur Frankie, og held og lykke Luke. You'll need it.
10-05-2008 - 22:47

At få ødelagt en spiloplevelse før det overhovedet er udkommet

Denne gang er det ikke et intelligent indlæg om industrien eller noget. Denne gang skal jeg bare brokke mig.

Selvom jeg nok er en smule priviligeret med at se og spille spil før tiden, så er der en stor hage ved det. Nemlig at få spoilet en masse ting. Sidste år fik jeg ødelagt nogle vigtige plot pointer i Mass Effect, forrige år fik jeg ødelagt et par spil ved nogle fremvisninger og i torsdags fik jeg smidt en kæmpe spoiler i hovedet omkring Fable 2 af Peter Molyneux.

Bare fordi vi er professionelle og alt det der, hvorfor tror udviklerne så at vi gerne vil have vores spiloplevelser ødelagt?

Ville virkelig ønske de ikke gjorde sådan, men hey. Man må ofre sig for at spille spil før tid.
07-05-2008 - 10:46

Hvad vil du vide om Fable 2?

Hejsa alle sammen.

I morgen drager jeg til Guildford for at spendere noget kvalitetstid med Fable 2. I den anledning har jeg fået stablet en masse interviews på benene. Og i får nu mulighed for at stille et par spørgsmål til disse personer omkring Fable 2.

Jeg planlægger kun at tage et spørgsmål til hver person med fra jer brugere. Så jeg beder jer om kun at skrive et spørgsmål til hver af personerne.

Dem som jeg skal snakke med er:

- Peter Molyneux
- Louise Copley - Head of Fable 2 Studio
- Mike McCarthy - Lead Concept Artist
- Ian Wright - Level Designer
- Jonathan shaw - Senior Programmer, specialist i den nye A.I. Fable 2 bruger.


Fyr jeres spørgsmål af. Dansk eller engelsk er ligegyldigt. I har til i morgen tidlig, og så sørger jeg for at hive et af jeres spørgsmål med.


Note: Jeg er under embargo til den 13. maj, så forvent først at se jeres spørgsmål der.