Vinterbird's blog
31-01-2007 - 18:28

Problemet med Halo 3

Nu er det jo snart forår, og så er det snart tid til at Halo 3 beta'en kommer. Men er det egentlig smart at Halo 3 bliver udgivet som en beta?

Når alle der går ud og køber Crackdown , og får en beta test, når alle vores 200 vindere har fået deres nøgler, så er der pludselig mange der har adgang til Halo 3 online, og derfor kan man forestille sig, at der måske ikke er så forfærdelig meget beta test over denne "beta test".

Halo 3 "betaen" er en demo. Det er en online demo af Halo 3, og i sidste ende, kan det blive et problem for Microsoft og Bungie.

Mit problem med betaen af Halo 3, er at nu får jeg mulighed for at spille Halo 3, flere måneder før det endelige produkt er i butikkerne, jeg får måske kun 2 maps (eller færre) at lege med i betaen, og jeg får måske ikke alle våbnene. Men jeg får lov til at opleve essen af onlinedelen.

Problemet med dette, er at når jeg sidder og spiller Halo 3, så spiller jeg det nok i en måneds tid, og så er det det.

Så har jeg fået min Halo 3 oplevelse, og så gider jeg egentlig ikke bruge tid på det mere. Hvis jeg ikke er den eneste der har det sådan, så kan det blive et stort problem for Microsoft og Bungie at smide betaen ud til folk, det kan blive meget problematisk.

 For hvis der er en stor flok af mennesker, som bliver mætte af betaen, så er de egentlig ligeglade med retail udgivelsen af Halo 3.  For så ender de ligesom mig, de vil være fuldkommen ligeglade med at spille Halo 3 online når spillet er i butikkerne. Det eneste der ville kunne tiltrække dem vil være singleplayer, men spørgsmålet er om det ikke kan overstås ved at låne spillet i Blockbuster og så færdig?

Halo 3 beta testen kan skade salget af Halo 3, det kan koste Bungie dyrt at udgive betaen, for jeg ved i hvert fald, at jeg ikke kommer til at bruge så meget tid på online retail udgaven som jeg ville gøre hvis betaen ikke kom. Men nu må vi se, måske kan Bungie overraske.


27-01-2007 - 13:26

Bedste dag evar

Min dag blev lige absolut fantastisk:

Hip-hop vets tell Aussie papers they're in the midst of recording their seventh studio album and plan to preview some tracks next month.

The Beastie Boys are ready to renew their license to ill.

Beastie Boys Beastie Boys

 

The legendary hip-hop trio is currently at work on its seventh studio album and is set preview some of the new tracks at the Good Vibrations music festival in Australia next month, according to the Daily Telegraph.

Co-founder Mike D (Diamond) told the paper that the group is in the midst of recording the album, which would be the follow-up to 2004's To the 5 Boroughs.

"It is actually really different ... [fans] can expect to be disappointed, they can expect to be angry at us," the 41-year-old rapper told the paper. "It's always hard to know [how the album will turn out]. We still have a little of a way to go. I don't want to describe it too much because whatever I say might change. We are in the middle of recording it ... we are pretty excited."

Mike D and his fellow Beasties, Ad Rock (Adam Horovitz) and MCA (Adam Yauch), have been relatively quiet since releasing Boroughs. Yauch directed the 2006 concert film, Awesome ... I F****ing Shot That!, which incorporated footage filmed by fans. The group appeared at the SXSW festival last March to promote the film.

After more than 25 years in the game, Diamond said the trio is still surprised by its longevity.

"We never really thought we would get as far as to making a living from being in a band, period, let alone for any period of time," he said. "We have been lucky. We are able to take good breaks from each other, from what we do together [as musicians], which is nice. So when we come together, touring or in the studio, we actually enjoying being around each other."


 

Kilde: mp3.comBEASTIE BOOOOOYYYS!!!!!

25-01-2007 - 16:11

Believe!Det er snart tid..

22-01-2007 - 21:28

Scrict Nat

Min NAT er sat til strict lige pludselig, og de sidste 24 timer har jeg prøvet alt. Jeg er ved at blive sindssyg. Jeg har åbnet porte, forwardet dem, åbnet DMZ, statisk IP på min 360... Jeg er løbet tør for ideer, og jeg er ved at blive sindssyg.

Anyone med forslag?
18-01-2007 - 09:59

En død 360, og en vidunderlig mobil

Suk, min 360 står på mit skrivebord. Den kigger på mig, den vil så gerne have jeg putter et spil i den, eller henter en demo. Selv gennem papkassen kan jeg mærke dens længsel efter at blive spillet på.

Det er hårdt at miste sin bedste ven. Ah well, i mens min 360 er på rejse til Tyskland, så har jeg kigget lidt på en ny mobil, og er blevet forelsket i denne skønhed fra Sony Ericsson:

 

 

Er den ikke smuk? Ville ønske den havde WiFi, og kørte Windows Mobile. Men man kan ikke få alt, når man vil have en lille størrelse, qwerty og push-email. Nu mangler jeg bare pengene til den, og så er den min.

Og på tirsdag i næste uge, står den på IO Interactives, og så skal jeg igang med at grille dem omkring den hemmelige feature i Kane & Lynch som vil revolutionerer industrien. 

17-01-2007 - 21:11

Just great...

Simpelthen perfekt, now I really want one:

 

16-01-2007 - 12:20

F*ck yeah!

Anmelderkopi af det her lille spil er på vej:

  

Ah well, så gør det ikke noget min 360 skal til reperation alligevel, jeg kommer alligevel ikke væk fra mit hus resten af weekenden nu. 

15-01-2007 - 12:38

2007

Hvad der kommer til at ske i 2007:

 

  • Halo 3 betaen vil skuffe.
  • Bioshock kommer til at blæse alle væk.
  • Microsofts nye 1st party episodiske spil viser sig at være den rigtige måde at lave episodisk spil på.
  • Starcraft 2 bliver annonceret.
  • Halo 3 kommer ikke til at sælge lige så godt som Halo 2 ved launch.
  • Blue Dragon puster nyt liv Xbox 360 i Europa, og gør målgruppen bredere.
  • Pirates of The Caribbean 3 vil sparke bagdel udover alle grænser
  • Banjo & Kazooie 3 bliver skubbet til Q1 - 08
08-01-2007 - 19:14

Frihed og Metal Gear Solid!

Så skete det endelig, jeg blev sindssyg af den skide wriststrap på min Wii, så nu måtte den ofre sit liv så jeg kan blive klar til Wario Ware på fredag.

 

 

 Og udover at min wriststrap skulle dø, kom posten også langt om længe med en bo jeg længe har søgt, nemlig The Art of Metal Gear Solid, som er en 174 sider lang bog, som er fyldt til randen med artwork og et enkelt interview med kunstnerne bag spillet.

Bogen kan købes på Konami's europæiske hjemmeside, og til alle fans af serien kan jeg varmt anbefale at investere i bogen.

 

 

 

05-01-2007 - 11:47

Something awesome...

Udover vi på redaktionen spiller Crackdown og Lost Planet, så har vi også snart en lille artikel om et spil jeg faktisk glæder mig mere og mere til..

Hvad er det? Det er ikke godt at vide, men det er "awesome".

Awesome'ness