Vinterbird's blog
18-06-2007 - 17:06

Brug fucking høretelefoner!

På vej hjem i toget i dag, blev jeg endnu engang udsat for en af de ting der driver mig ubeskriveligt meget til vanvid. Nemlig fjolser, der tænder for deres mobil, og lader musikken strømmen ud. Vel og mærke, uden at bruge høretelefoner.

Vil i ikke godt være søde, og anskaffe jer et par høretelefoner? Der er ingen, INGEN, der gider få deres ellers udmærkede togtur ødelagt, fordi i absolut vil høre Adam på repeat, højtlydt i toget. Hvorfor kan i for helvede ikke bare slukke for det, eller bruge høretelefoner.

Det er ikke fordi der ligefrem bliver lavet "lå lå lååååååå Cult Shaaaaaker" fest i toget, fordi i tænder for jeres ynkelige low budget telefoner. Der kommer ingen fly'girls forbi og smider deres trusser, fordi din telefon kan spille musik i mono. Du får højst en masse sure blikke, og en bog kastet efter dig.

Men der er altid en, en enkelt person (som reegl ældre), som modigt stiller sig op, kigger på personen og beder ham slukke for det. Hans desperate forsøg på en respektabel togtur bliver desværre mødt med nogle dræber øjne fra musikkens ejermand. Desværre.

Og nu har fænomenet også bredt sig til gader og stræder, og for pokker det er ved at drive mig til vanvid.

Så vil i ikke godt være søde og slukke for lortet, ingen gider høre på det. Så sluk for lortet.I andre nyheder, jeg søger en person som er villig til at hjælpe mig med at skaffe de sidste achivements i Fuzion Frenzy 2, så hvis nogen er villig til at hjælpe mig, så smid en besked her i bloggen eller over pb.