Vinterbird's blog
30-03-2007 - 20:07

Big stuff coming!

Min email sagde tidligere i dag "ding", og til stor overraskelse var det ikke en underlig besked fra Skou eller nogen anden. Derimod var det en annoncering og de første screens af et Live Arcade spil, som virkelig fik mig til at hoppe højt op ud af stolen.

Desværre er nyheden under embargo, så vi må ikke sige noget eller vise jer noget endnu. Men jeg lover jer, at det bliver virkelig fedt.

I får dog et lille hint: Det bliver det første forsøg, på episodisk spil på Xbox 360.

15-03-2007 - 10:11

Halo 3 releasedato

Halo 3 er Bungies kommende super dræber succes, og vi vil alle sammen gerne vide hvornår pokker det udkommer.

I et interview til 1up kom Shane Kim til at sige at hvis Halo 3 er klar i september, så sender vi det ud, hvilket lød for meget som en bekræftelse, så han sagde hurtigt bagefter: Hvis det er klar i morgen, jamen så sender vi det ud i morgen.

Dette kan jo selvfølgelig bare være et tilfælde, men kombineret med det her. (For de dovne, står der at studiebesøget til Bungie først kan blive muligt efter september)

Så kan vi begynde og sige at Halo 3 ser ud til at udkomme her til september.
13-03-2007 - 19:04
11-03-2007 - 11:43

Start the hype train!
Start the hype train!

Er jeg den eneste der ser frem til det første PA spil?
02-03-2007 - 22:44

Shadowrun, så uendeligt fedt.

Efter en lang og hård dag med at sidde i det ene fly efter det andet, ankom jeg endelig til Stockholm sammen med Daniel Diaz fra Microsoft. Grunden til vi skulle hele vejen til Sverige var for at se på FASA Studios kommende Shadowrun.

Og lad det være sagt med det samme. Det er fucking fedt. Siden E3 har Shadowrun værert beskyldt for at være grimt, og ikke rigtig gøre noget nyt for genren, det er bare et dødsdømt flop.

Men det er det så langt fra, Shadowrun bliver et af de bedste team baserede spil i år, og det kommer til at blive så fantastisk at lave nogle af de sindssyge taktikker vi fik lavet i dag, og jeg kan slet ikke forestille mig hvad der kommer til at ske af taktikker i den endelige udgave.

Men hvad er Shadowrun helt præcist? Det kan du læse om i vores store preview som kommer i løbet af meget kort tid her på siden, og så har vi også et kæmpe interview med manden bag, Crimson Skies, Mech Assault, MechWarrior og selvfølgelig, Shadowrun. Ingen ringere end Mitch Gitelman.


Som jeg havde en super snak med, og han går virkelig op i at lave det bedste spil som han kan komme til, ingen lettjente penge eller noget. Han vil lave et spil, som gør Shadowrun universet ære, og som ikke er et RPG. Men se frem til interviewet, det var ihvertfald en fornøjelse at snakke med ham.

Man gemmer som sædvanlig det bedste til sidst, og jeg har en lille goodie til jer. Under eventet spillede vi cross platform, så jeg hoppede rundt, og tæskede PC folket, men jeg testede også PC udgaven, og min nysgerrighed løb af med mig, så her er det første billede af Live interfacet på Windows Vista, ingame i Shadowrun: