Vinterbird's blog
25-08-2006 - 22:44

Alle de andre dage

Så er det sidste dag, efter 3 dages kæmpen igennem en masse folk for at komme frem til møder, og spil, er det endelig slut, og sikke meget jeg har fået oplevet.

 I går var en kæmpe dag, jeg fik kigget på det nye Turok, og så fik vi kigget på en af de største titler på messen, nemlig Bioshock (preview lige om hjørnet), udover det fik jeg også kigget på Viva Pinata, Pirates of The Caribbean 3 og en masse andet, som i kommer til at læse om inden længe.

 Men i går var en af de helt store dage, for jeg fik lov til at sætte mig ned, sammen med Larry Hurb (Major Nelson), og fik lavet et rigtig godt interview med ham som jeg vil smide op i løbet af weekenden.

 share.xboxlife.dk

 Og så, så vi noget som vi egentlig ikke kan snakke om, men i får alligevel et billede, selvom det er fanget i et par store britiske hænder:

share.xboxlife.dk

 Og i dag, var så den endelige dag, hvor det sidste skulle støvsuges. Lost Planet, Alone in The Dark, og selvfølgelig. Wii. Hvor jeg fik et kig på Rayman, som blev vist for første gang, og så fik jeg spillet stort set alle Wii titler de fremviste, og dem kommer der også et stort preview af på Console.dk inden for et par dage.

 
Men nu er det på tide jeg får sovet ud, for i morgen går turen atter hjem.

 

Men hold øje med Xboxlife i weekenden, for vi har en masse features at vise frem.

 

22-08-2006 - 22:50

Day 0

Velkommen til Leipzig.

Klokken er i skrivende stund 20:35, og vi er endelig ankommet til vores hotel, og nu samler vi den sidste energi til at gå ned og angribe hotellets buffet.

Og i morgen er messens første dag, og den lukkede pressedag, hvilket betyder at der er pressekonferencer en masse.

Vi starter ud med Nintendo 10.15, og nogle timer senere, vil vi rapportere live fra Microsofts pressekonference, via chat funktionen her på siden.

Men der er en masse andet udover pressekonferencer, som skal dækkes på siden. Og hvad det helt præcist går ud på, det kan i se her:

Onsdag:

Eidos – Hands on med et eller andet super top hemmeligt vi ikke ved hvad pokker er.

Interview med chefen for den europæiske Xbox del, Chris Lewis

Activision – Call of Duty 3, Tony Hawk 8 og andet

 

Udover disse aftaler, så er der lidt fritid til at løbe rundt på messegulvet, og min store plan er at få spillet så meget Wii som overhovedet muligt i morgen.

I andre interessante ting, her er en kort kavalkade af billeder fra mit værelse:

share.xboxlife.dk

 

share.xboxlife.dk

 

share.xboxlife.dk

 

share.xboxlife.dk

 

 

MINI BAAAAAR!

 

share.xboxlife.dk

 

Og….. visitkort!!


19-08-2006 - 20:10

De sidste forberedelser til Leipzig

Leipzig er lige om hjørnet, ogde sidste forberedelser er igang, så udover at gennemgå skema, forberede spørgsmål, og øve mig i at skubbe mig igennem gigantiske folkmængder, så skal der også tænkes på udstyrret.

Med til messen bliver der bragt en mikrofon, diktafon og min bærbar, så vi forhåbentlig kan smide interviews op på siden, både på skrift og lyd.

Men endnu bedre, måske kan jeg endelig få mine podcast ideer op og stå.

 

share.xboxlife.dk

 

Men i andre langt mere muntre ting, tjek mit nye skrivebord:

 

share.xboxlife.dk

 

17-08-2006 - 14:34

Leiiizpig!

Så er det om snart, den største europæiske spil messe, Games Convention 2006 blvier afholdt.

 

Og for pokker, vi har en mindre hær af ting vi skal nå, vi har uhyggeligt mange aftaler, og vi har en masse interessante ting, der er selvfølgelig en masse aftaler vi skal nå på messen.

 

Og senere kommer vi også op på siden, med en artikel over de ting, redaktionen virkelig gerne vil høre mere om på messen.

 

Men den artikel berøre kun Xbox tingene, og der er skam også en hel del andet der er værd at se på messen. En af de ting jeg har bestemt mig for, at skulle se, er Nintendo Wii, og det er der med garanti også en masse andre, specielt, fordi Nintendo har planer om at vise nogle virkelig interessante ting.

 

Men, hold øje med Xboxlife i næste uge, for vi har en MASSE der kommer op, og når vores skemaer er helt fastlagt, så vil jeg løfte lidt for tingene, så i kan se hvad vi har klar til jer i den næste uge.