Vinterbird's blog
30-03-2008 - 13:08

Console Radio Episode 2- Historen om hvorfor den ikke kom, og link til download

Hej folkens.

Jeg håber der var en håndfuld af jer derude der var lidt skuffede i torsdags da vores podcast ikke kom ud.

Vi oplevede desværre en hær af teknologiske problemer, hvilket betød at jeg måtte redigere podcsten to gange (og det tager laaang tid), og lige nu venter jeg på at den kan blive uploadet.

Det betyder dog også at podcasten er en smule forældet i den her uge. Fordi vi plejer at optage om onsdagen, og så dernæst publicere torsdag. Så vi har ikke de sidste nyheder med som landede torsdag og fredag.

Hvis i stadig er interesseret i at lytte til podcasten, så kommer den forhåbentlig op på podcast.console.dk i løbet af i dag. Ellers publicere jeg et privat link så dem der vil høre kan høre den, og så laver vi en mere officiel udgivelse i næste uge, med næste uges episode.

Og for god ordens skyld: Jeg har rettet alt hvad jeg kunne af tekniske fejl, så lyden burde være langt bedre og højere. Og personligt, så synes jeg at Bjørn og Rasmus var meget energiske denne gang.


Edit:

Her er så podcasten for denne uge. Den ender nok her og på forummet, da vi har valgt ikke at lave en offentlig publicering, men dem af jer der vil lytte. Lyt endelig, og forbered jer på næste uge hvor vi har endnu mere godt at snakke om.


Jeg overvejer kun at publicere i AAC formatet her, men hvis der er nogen der oplever problemer med afspilning, så må i endelig sige til. For hvis der er brug for det, så laver vi selvfølgelig også en MP3 udgave.
20-03-2008 - 23:19

Listen to our podcast, yo yo

Så er det endelig dagen. Nej jeg snakker ikke om Gamerpoints Helvede, men derimod om mit lille barn som endelig er kommet til verden.

Console.dk er stolte af at præsentere Console Radio. En ugentlig podcast hvor vi diskuterer ugens nyheder og snakker om forskellige emner indenfor industrien. Vi har arbejdet på det her projekt i et godt stykke tid, og det har været mit sideprojekt i et år nu.

Det er den første podcast vi laver, og vi regner med at have en ny klar hver torsdag til jer.

Og ja, jeg ved godt lyden ikke er den bedste. Men det bliver markant bedre fra næste uge af, og vi vil konstant gøre alt hvad vi kan for at forbedre indholdet og kvaliteten.

Så giv et lyt de næste par uger, fortæl os hvad du synes om podcasten. Hvad du kan lide, hvad du vil have mere eller mindre af, og bliv ved med at lytte til os.

Podcasten finder du på forsiden af Console, eller lige her: http://www.console.dk/podcast