Vinterbird's blog
26-09-2007 - 08:19

Hvad nu Microsoft?

Halo 3 er udgivet, den største IP på Xbox'en og måske i vore tid, er nu afsluttet (selvom slutningen på Legendary siger noget helt andet).

Halo har været et ikon for Xbox brandet, det har været noget vi forbandt med gaming, ligesom Mario blev forbundet med gaming. Master Chief har æret et ikon for Xbox ejere, han har været det tætteste Xbox'en nogensinde kommer på en maskot.

Men nu er det hele slut. Javist, vi har Halo  Wars og Halo Chronicles på vej, men historien om Chief og Halo ringene er afsluttet. Så hvad nu Microsoft?

Microsoft mangler en IP der kan stå lige så stærkt som Halo. Javist, du har Mass Effect, Too Human og Ninja Gaiden. Men ingen af dem har så stærk en ikonisk effekt at de kan opnå samme status som Halo.

Uden en stærk ikonisk IP kommer Microsoft til at mangle et spil alle kan samles om i en kæmpe tåge af hype. Ligesom vi alle har været en del af den savlende hob der har råbt og skreget på Chief, og ville "Finish The Fight".

Microsoft har ikke et spil de kan gøre det med igen. De mangler noget ikonisk, og noget alle Xbox ejere kan samles om, noget som alle kan blive enige om er et fantastisk spil, og som mainstreamerne vil elske, Microsoft mangler i den grad deres næste Halo.

Så hvad nu Microsoft? Vil i ridde på bølgen af en masse forskellige IP'er som Alan Wake, Mass Effect, Too Human, Viva Pinata og Banjo & Kazooie? Eller vil i rent faktisk lave en IP som vi alle kan samles om igen, og endnu engang "Finish The Fight" ?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.