Vinterbird's blog
02-03-2007 - 22:44

Shadowrun, så uendeligt fedt.

Efter en lang og hård dag med at sidde i det ene fly efter det andet, ankom jeg endelig til Stockholm sammen med Daniel Diaz fra Microsoft. Grunden til vi skulle hele vejen til Sverige var for at se på FASA Studios kommende Shadowrun.

Og lad det være sagt med det samme. Det er fucking fedt. Siden E3 har Shadowrun værert beskyldt for at være grimt, og ikke rigtig gøre noget nyt for genren, det er bare et dødsdømt flop.

Men det er det så langt fra, Shadowrun bliver et af de bedste team baserede spil i år, og det kommer til at blive så fantastisk at lave nogle af de sindssyge taktikker vi fik lavet i dag, og jeg kan slet ikke forestille mig hvad der kommer til at ske af taktikker i den endelige udgave.

Men hvad er Shadowrun helt præcist? Det kan du læse om i vores store preview som kommer i løbet af meget kort tid her på siden, og så har vi også et kæmpe interview med manden bag, Crimson Skies, Mech Assault, MechWarrior og selvfølgelig, Shadowrun. Ingen ringere end Mitch Gitelman.


Som jeg havde en super snak med, og han går virkelig op i at lave det bedste spil som han kan komme til, ingen lettjente penge eller noget. Han vil lave et spil, som gør Shadowrun universet ære, og som ikke er et RPG. Men se frem til interviewet, det var ihvertfald en fornøjelse at snakke med ham.





















Man gemmer som sædvanlig det bedste til sidst, og jeg har en lille goodie til jer. Under eventet spillede vi cross platform, så jeg hoppede rundt, og tæskede PC folket, men jeg testede også PC udgaven, og min nysgerrighed løb af med mig, så her er det første billede af Live interfacet på Windows Vista, ingame i Shadowrun:









Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.