Vinterbird's blog
25-08-2006 - 22:44

Alle de andre dage

Så er det sidste dag, efter 3 dages kæmpen igennem en masse folk for at komme frem til møder, og spil, er det endelig slut, og sikke meget jeg har fået oplevet.

 I går var en kæmpe dag, jeg fik kigget på det nye Turok, og så fik vi kigget på en af de største titler på messen, nemlig Bioshock (preview lige om hjørnet), udover det fik jeg også kigget på Viva Pinata, Pirates of The Caribbean 3 og en masse andet, som i kommer til at læse om inden længe.

 Men i går var en af de helt store dage, for jeg fik lov til at sætte mig ned, sammen med Larry Hurb (Major Nelson), og fik lavet et rigtig godt interview med ham som jeg vil smide op i løbet af weekenden.

 share.xboxlife.dk

 Og så, så vi noget som vi egentlig ikke kan snakke om, men i får alligevel et billede, selvom det er fanget i et par store britiske hænder:

share.xboxlife.dk

 Og i dag, var så den endelige dag, hvor det sidste skulle støvsuges. Lost Planet, Alone in The Dark, og selvfølgelig. Wii. Hvor jeg fik et kig på Rayman, som blev vist for første gang, og så fik jeg spillet stort set alle Wii titler de fremviste, og dem kommer der også et stort preview af på Console.dk inden for et par dage.

 
Men nu er det på tide jeg får sovet ud, for i morgen går turen atter hjem.

 

Men hold øje med Xboxlife i weekenden, for vi har en masse features at vise frem.

 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her