Vinterbird's blog
29-01-2009 - 15:45

Killzone 2 anmeldelse - Nu med links og teksterÅh gud, snak om en PS3 eksklusiv på en Xbox side! Hvad er det hele dog kommet til?

Hvis fanboy blodet ikke koger i kroppen, så kan jeg tilgengæld sige at det sidste stykke tid har jeg brugt på at spille mig igennem Killzone 2 (et par gange) og spillet en hel del multiplayer, så jeg i aften kan afsige min dom over spillet.

Så hvis du vil vide om Guerrilla Games kan leve op til forventningerne, og om Killzone 2 egentlig er så flot som vi alle går og tror, så kan du læse vores anmeldelse af Killzone 2 på vores søsterside PSlife.dk her kl. 18.

Vi vil desuden have (som de eneste i Danmark), eksklusive gameplay videoer og screenshots fra spillet, så der bliver lidt godt at kigge på.

Edit:

Så er anmeldelsen oppe - Læs den her!

Og vi er begyndt at smide videoer op - Intro videoen i lækker HD!

Følg med på PSlife resten af natten, hvor vi fortsat vil smide to videoer op endnu, og en håndfuld billeder.
18-01-2009 - 20:14

Street Fighter IV - Den store illusion

Street Fighter IV er lige om hjørnet, og siden jeg spillede både 360 og arkade udgaven for et halvt års tid siden har jeg været smålun på det.

Men midt i mine tanker om at investere i SF4 og arkade sticks, så slår det mig. Er spillet egentlig ikke bare som alle andre Street Fighter spil? En stor del af angrebene fra SF2 bliver ført videre til SF4, og derfor kan de fleste SF2 fans hoppe ind allerede fra start og smadre mig fuldkommen synder og sammen.

Capcom siger at SF4 vil være mere casual, og det er skam også rigtigt ud fra det jeg har spillet. Jeg kunne endda komme igennem singleplayer (modsat samtlige andre Street Fighters jeg har spillet). Men har jeg tid og talent til at kunne andet end trykke på et par knapper, og køre en fast rutine af to combo'er? Er fighting genren stadig for kompliceret og for fokuseret på reversals, frame counting og alt det andet som gør at nogle elsker fighitng spil mens resten af verden ikke fatter en flyvende skid af det.

Min frygt er at under den flotte grafik og de mange casual løfter, gemmer sig en nådesløs hardcore fighter, som er umulig at penetrere medmindre man allerede har dedikeret sit liv til Street Fighter serien, og den generelle fighter mentalitet at man skal dedikere sit liv for evigtid hvis man vil have en chance online. Men hvis man gør det, så bliver man ham idioten når man spiller med sine venner, for så er man så uendeligt meget bedre og så er det slet ikke sjovt.

Spørgsmålet er bare om jeg er stærk nok til at kunne modstå min trang til at købe SF4 og arkade sticks, eller om jeg bare skal indrømme jeg ikke har disciplinen til at blive god, og skal fortsætte med at få tæsk af min bror i Super Smash Bros. Brawl.
13-01-2009 - 10:24

De mystiske 1839 nye mails jeg ikke kan se

De sidste to uger har været en overgangsperiode fra Microsofts mail klient Entourage til Apples egen Mail klient. Efter en kamp mod Gmail og IMAP (som åbenbart ikke gider fungere i Mail), så måtte jeg droppe mine drømme om IMAP og vælge Pop protokollen.

Og nu skulle det hele rent faktisk fungere, bortset fra en enkelt ting:Iføgle programmet har jeg åbenbart 1839 mails jeg ikke har fået kigget på endnu, men når jeg åbner programmet så har jeg læst alt hvad der er at læse.
Er der nogen der kan forklare mig hvor mine magiske 1839 mails gemmer sig, så jeg rent faktisk kan se hvornår jeg får mails?
04-01-2009 - 21:02

Forudsigelser for 2009

Efter rigtig mange samtaler med Tommy (toa) de sidste mange måneder om industrien, fremtiden og dens status. Så er jeg nået til følgende forudsigelser for 2009:

Microsoft
-    Game Store lanceres, giver brugeren mulighed for at købe hele Xbox 360 spil direkte via konsollen. Gears of War vil være bannerfører. Kun 1st party spil på servicen til at starte med.

-    Den næste konsol vil ikke blive diskuteret.

-    Perfect Dark 2 bliver Microsofts store efterårs titel.

-    Xbox Live vil få implementeret dedikerede servere til 1st party titler.

-    Det nye interne MGS XBLA studie vil præsentere dets første titel. Vil være i episodisk form.

Nintendo

-    Næste Zelda bliver annonceret, vil være MotionPlus påkrævet og være Wind Waker efterfølger.

-    Wii hardware revision annonceres. Vil være den samme maskine som Wii, bare med HD udgang.

-    New Wii Experience opdatering annonceres, vil være meget online fokuseret og overraske.

-    Første 1st party WiiWare spil fremvises. Metroid Dread et af dem.

-    More WiiFit bliver overraskende sjovt

Sony
-    Stort prisfald inden andet kvartal 2009.

-    Indgår en aftale med en eller flere 3rd party’s om eksklusive PSN titler og eksklusive PS1 downloads.

- Heavy Rain vil blæse alt og alle omkuld. Vil starte en masse debat om følelser og interaktion i spil.

- The Agency bliver det første MMO til konsollerne der vil fungere ordentligt.

- M.A.G. bliver download only.Industrien generelt:

-    Eidos er væk inden vi skriver 2010

-    EA vil overraske rigtig mange med nøglepersonerne i deres næste interne studie.

-    Square-Enix vil fusionere med enten Epic eller Electronic Arts.

-    Warren Spectors nye spil vil være 2009’s største overraskelse, og en kandidat til årets bedste spil.

-    Cliff Bleszinsky vil ikke arbejde på Gears 3, men dedikerer sig til sit nye horror projekt.

29-10-2008 - 09:16

Penny Arcade Episode 2

Jeg ved ikke om min krop havde forudset at Penny Arcade Adventures Epiosde 2 ville lande i dag, men det var et perfekt tidspunkt at få en ordentlig omgang forkølelse, så nu kan jeg sidde og hygge mig med det næste afsnit i PA serien resten af dagen.

Jeg glæder mig godt nok til at hoppe tilbage i skoene på min rive bærende dræbermaskine, og jagten på et nyt hus. Episode 1 var et af RPG'er som virkelig fangede mig, specielt fordi gameplayet var langt mere lettilgængeligt end så mange andre normale RPG'er. Ting som at man efter hver kamp fik fuld energi og et aktivt kampsystem hvor man ikke blot har turbaserede kampe, men mere i stil med Chrono Trigger og Paper Mario hvor man kan trykke på knapper for at give mere skade eller modtage mindre skade.

Historien er også utroligt underholdende med massere af fed Penny Arcade humor. Og selvfølgelig er der en masse af de klassiske personer fra PA universet der har gæsteroller i spillene. Alle lige fra Div, Fruitfucker og Ann har alle en større eller mindre rolle i spillet. Der er selvfølgelig også Gabe og Tycho som har deres firma der leder efter mystiske begivenheder fra hele verden.

Penny Arcade Episode 1 har indtil videre været det RPG jeg har været mest underholdt af i år, og selvom nogen synes prisen er høj, så er det hver en krone værd og deter vanvittigt underholdende at bruge en masse timer på. Jeg kan ikke anbefale Penny Arcade nok til alle der er fans af serien, RPG spil eller generelt gode spil. Spil demoen og tjek det, det er et fantastisk sjovt spil.