Vinterbird's blog
29-10-2008 - 09:16

Penny Arcade Episode 2

Jeg ved ikke om min krop havde forudset at Penny Arcade Adventures Epiosde 2 ville lande i dag, men det var et perfekt tidspunkt at få en ordentlig omgang forkølelse, så nu kan jeg sidde og hygge mig med det næste afsnit i PA serien resten af dagen.

Jeg glæder mig godt nok til at hoppe tilbage i skoene på min rive bærende dræbermaskine, og jagten på et nyt hus. Episode 1 var et af RPG'er som virkelig fangede mig, specielt fordi gameplayet var langt mere lettilgængeligt end så mange andre normale RPG'er. Ting som at man efter hver kamp fik fuld energi og et aktivt kampsystem hvor man ikke blot har turbaserede kampe, men mere i stil med Chrono Trigger og Paper Mario hvor man kan trykke på knapper for at give mere skade eller modtage mindre skade.

Historien er også utroligt underholdende med massere af fed Penny Arcade humor. Og selvfølgelig er der en masse af de klassiske personer fra PA universet der har gæsteroller i spillene. Alle lige fra Div, Fruitfucker og Ann har alle en større eller mindre rolle i spillet. Der er selvfølgelig også Gabe og Tycho som har deres firma der leder efter mystiske begivenheder fra hele verden.

Penny Arcade Episode 1 har indtil videre været det RPG jeg har været mest underholdt af i år, og selvom nogen synes prisen er høj, så er det hver en krone værd og deter vanvittigt underholdende at bruge en masse timer på. Jeg kan ikke anbefale Penny Arcade nok til alle der er fans af serien, RPG spil eller generelt gode spil. Spil demoen og tjek det, det er et fantastisk sjovt spil.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.