Vestergaard's blog
19-01-2013 - 00:23

Livet som voksen... så småt..

Det er godt nok lang tid siden at jeg har skrevet et blogindlæg, og der er nok også sket en hel del i mellemtiden. 

For nogle af de meget trofaste, der ligeledes har en rigtig god hukommelse vil vide, at for 2 år siden, blev jeg single efter et langt forhold, og alligevel gik der ikke lang tid, før jeg faldt pladask for en ny. Hende den "nye" er jeg stadig sammen med og hold da op, hvor har det været spændende.
På enormt mange punkter er vi modsætninger, men det er som om, at vi tilsammen er en helhed og der er en fantastisk dynamik i vores forhold. 

Der gik ikke lang tid før jeg stort set boede i hendes lejlighed, og vi sov sammen hver nat, og vi havde kun været kærester i 2½ måneder, da jeg opsagde min egen lejlighed og vi flyttede sammen. 

Men... det var som om, at den 60 kvm "store" lejlighed ikke helt var stor nok, så vi begyndte at kigge efter en større lejlighed og begyndte at kigge på, hvad det ville koste. Men det var som om, at det ikke helt var det vi drømte om. En lejlighed, noget der ikke var vores eget og noget uden have. Noget der ikke var det vi ønskede.
Derfor begyndte vi at lege med idéen om det utænkelige, at købe hus sammen!

Og til vores store overraskelse viste det sig, at vi kunne købe et hus for de samme penge vi skulle lægge månedligt for en 80 kvm lejlighed i Esbjerg by. Vi foretog et valg, og det valg var hinanden og en fremtid sammen. Så da vi havde været kærester i 10 måneder, skrev vi under på et huskøb sammen og overtog nøglerne, og hold da op, det har været spændende at være husejer. Det kan være der kommer en seperat blog over, hvad vi reelt har lavet, men der har godt nok været noget at lave og der er stadig meget endnu. 

Til sommer er jeg færdig med min uddannelse og så håber jeg bare, at jeg er en af de få heldige, der kan få et lærerjob. 

Er der nogen af jer der har købt hus for nyligt eller kan huske hvordan det var? 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.