Vestergaard's blog
10-01-2011 - 16:09

50 og 60, på bare ét døgn !

Xbox.com

Indenfor det sidste døgn, har jeg nået to milepæle. Det ene af dem, og det som folk meget ofte går op i og skal sørge for at vi andre ved, er, at jeg har nået 50.000 Gs. Det skete i det helt fantastiske Batman: Arkham Asylum. Jeg ved ikke om jeg har ventet for længe med at købe det, men nu er jeg pokkerme glad for at jeg gjorde det. Achievementen der bragte mig over de 50k var Biggest Bang, da jeg havde klaret spillet på Hard.

Biggest Bang

Den næste achievement jeg unlockede var i samme spil og den går under navnet Freeflow Perfection. Den fik jeg for at bruge alle Batmans "moves" i en combat challenge. Den var medvirkende til, at jeg fik 3 guld medaljer i netop denne challenge, da den gav en god røvfuld point. 

Freeflow

Freeflow perfection hjalp mig også med noget andet, nemlig med at komme op over de 60 % completed, hvilket det sidste lange stykke tid har været mit mål. Jeg oprettede mig som bruger på TrueAchievements og blev ret overrasket over, at jeg havde en completion-% på sølle 45, og besluttede mig for at komme højere op. Mit første mål var selvfølgelig 50, og nu har jeg endelig nået 60. 

TA 
Mit mål fremover er stadig at forbedre min %, men jeg har endnu ikke sat mig et fast mål.
Nu vil jeg tilbage til Batman:AA og se om jeg kan komme lidt videre. De combat challenges er dælme svære! Jeg er ikke sikker på at jeg kan maxe dette spil, men jeg forsøger.


-----
Et andet mål jeg satte mig selv da jeg lige havde købt min xbox, var at nå Spif2001 og overhale ham på Gs. Jeg tror at han dengang havde omkring de 27-28k, så jeg er da kommet et godt stykke tættere på. 
Dette er ikke fordi at jeg har noget mod spif, tværtimod. Det vil rettere være en ære at overhale ham. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.