Thomas.Madsen's blog
03-12-2011 - 01:49

Et essay om penislængde

Jeg har i december-måned valgt at lave en julekalender. Det vil sige, at der hver dag bliver lavet et nyt indlæg i denne blog med en lille historie eller lign. Idag er det om penislængde. 

Om penislængde: 
Enhver er bekymret om sin penis. Den primære bekymring ligger på penisens størrelse. Alle mænd vil gerne have en større penis. Det har derfor også givet anledning til flere større krige, virtuelle såvel "rigtige" og enhver diskussion mellem to mænd, kan begrundes i debatten om penislængde.

Det mest velkendte eksempel, på en kamp om penislængde, er Den Kolde Krig. I denne næsten halvtreds årige lange krig dystede NATO, hovedsageligt repræsenteret af U.S.A og Warszavapagten, hovedesageligt repræsenteret af det gamle Sovjetunionen, i militær, våbenstyrke og finans. Ganske rigtigt mødtes de aldrig rigtigt på slagmarken, men i stedet fandt kampen sted i dialogen. Og det er oftest den verbale krig, der kæmpes, når den største penis skal findes. 

Problemet med en peniskrig er, at man ikke med god vilje rent bogstaveligt kan måle penis. Dels på grund af usikkerheder i måleteknikken - hvorfra der skal måles, skal omkredsen med, hvad med pungen? Disse usikkerhededer vil til sidst føre til en decideret kampkrig, hvilket vil være yderst ubelejeligt. En anden mere væsentlig grund er den politiske modstand, man som leder i en stor nation ville få, ved det idiotiske tilfælde at man rent faktiske målte penis for at sammenligne med sin konkurrent. Dette er også kendt som Nixon effekten. 
Derfor falder valget, naturligvis, på landets resurser som symbol på penis. Dette er en noget mere diskret metode, hvorpå man kan konkurere i penislængde. Faktisk kan man ved analyse se, at alle store krige, bunder i en kamp i penislængde.
Således kan f.eks. konkludere at Den Spanske Arvefølgekrig i virkeligheden bundede i en strid mellem de Europæiske lande om hvem, der rent faktisk havde den største penis. "Store Nordiske Krig" var faktisk krigen om Karl 12. af Sveriges lidt for store penis, der bekymrede nogle og imponerede andre.
Sådan er det hele historien igennem. I dag er penis kampen dog ofte virtuel. Der udspiller sig få egentlige krige, såsom Irakkrigen, der egentlig bundede i Præsident Bushs mindreværdskomplekser.

Idag køres krigene på internettet. Den udspejler sig mange steder i flere forskellige fora. Derved kan man også spotte visse typer på nettet. En diskussion kan ofte blive hektisk på internettet, oftest fordi mandens mindreværdskomplekser træder i spil. I onlinespil er der direkte opsat mål for penislængden. F.eks. på rang i nogle spil. Jo højere rang, jo større penis. Der giver dog også anledning til depressioner, vredesudbrud og manglende livsglæde hos de lavt rangerede. 

Men sådan er det med penislængde. Det er et farligt ømt punkt. Som bør behandles med forsigtighed. For hvis din penis er større end min, er jeg i hvert fald også klogere end dig.  
09-03-2011 - 20:54

R.I.P TV

Nu skete det endelig. Det uundgåelige. Det frygtede. Mit armageddon. Mit Sony Trinitron KV-28WF1E synger på sidste vers. Det ligger klar i dødslejet. Det har stillet den ene træsko og er så småt begyndt at tage den sidste af. Det er snart reduceret fra et elsket apparat til et stykke dødt skrammel, som skødeløst bliver kastet i en container. 

Jeg elsker det fjernsyn. Det har kun behandlet mig godt og på trods af sine efterhånden fjorten år, har det stadigvæk et forholdsvist godt billede. Dog har det kæmpet med sygdom længe, som nu er ved at tage over. Det "buer" i midten på begge sider. Det har det gjort længe, men ikke i en irriterende grad. Dette er dog blevet værre på det sidste og her inden for de sidste par dage, har det gjort det i en sådan grad, at det er praktisk talt ubrugeligt. Det er også begyndt at gå i sort. Det er trist.

Det kommer ydermere også på det absolut mest ubelejlige tidspunkt. Jeg har IKKE råd til et nyt TV foreløbigt. Desuden var jeg netop begyndt at sparke nogenlunde røv i Black Ops. Jeg var netop begyndt at se DVD'er igen, begyndt at se TV - ja, i det hele taget var jeg begyndt at bruge det atter engang.

Derfor forekommer det mig også som et hånligt mytteri fra mit TV's side. Det har kæmpet så længe, i flere år. Men jeg har også passet på det. Ikke brugt det mere end højst nødvendigt. Det har f.eks. ikke været tændt i lidt over to måneder, altså før her, i den forgangne uge. Jeg vælger at tage dets pludselige opgiven, som et "fuck dig", nu hvor jeg ikke har vist det min kærlighed ved at bruge det. 

Det er trist. Hvad skal jeg nu gøre? Jeg kan jo ikke bare leve UDEN fjernsyn?! Jeg skal jo have det, ligemeget om jeg så bruger det eller ej.

Men altså; Tak kære Sony Trinitron KV-28WF1E for alle de gode stunder. Tak for alle de år, du har været i min eje og har budt mig film, spil og TV i dit bredskærmede billede.


                                            Kære Sony Trinitron KV-28WF1                                                                                                                 Tak for alt. Må du hvile i fred!
                                   Hilsen din triste ejer, Thomas Emil Madsen.
01-01-2011 - 13:44

Nytårsaftenstatus

Hovedpine - tjek
Tømmermænd - tjek
Tømt konto - tjek
Mistet jakke - tjek
Knytnæveslag fået - tjek
Knytnæveslag givet - tjek
Afsindige alkoholmængder drukket - tjek
Vågnet i fremmed lejlighed - tjek
Adskillige klubstempler - tjek
Blåt øje fået - tjek
Flækket øjenbryn - tjek
Uigenkendelig misfarvning af trøje - tjek

Drinks givet, kvinde bedækket - for satan jeg elsker nytårsaften...
08-12-2010 - 14:28

Når tissemanden indgår i lynlåsen

Vinterkulden indebærer, for mit vedkommende, altid lange underbukser. Eller ski-underbukser, som nogle også ynder at kalde dem. Det er den absolut vigtigste vinterpåklædning, og den eneste jeg endnu har erhvervet mig - handsker, halstørklæde og vinterjakke må vente, og det kan det også fint, når nu jeg har de lange.
Konflikten i dagens indlæg kommer så, da jeg skulle op for at hæve penge. Jeg vågnede brat og kunne se, at jeg skulle skynde mig afsted for at kunne nå bussen. Jeg går i bad, tager tøj på. I dag har jeg dog valgt ikke at tage de lange underdrenge på, da de var til vask.
Da jeg skal til ud af døren, kan jeg mærke at vandet trækker sig på, og jeg skynder mig derfor ud for at pippi langstrømpe. Jeg lader vandet og lyner op..........................................


ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRW!

Bette Thomas' rullekrave var kommet i klemme.. så at sige. Med en rystende hånd og tårer i øjnene, lynede jeg ned og inspicerede. Han var heldigvis okay. Men for satan, hvor gjorde det nas..
20-08-2010 - 23:55

Udlæg til historie

The Dead Man

Grundlæggende idé:

Detektiven Crawen vågner under mystiske omstændigheder op et halvt år ude i fremtiden. Ifølge medierne er han blevet myrdet, og folk tror skam også at han er død. Crawen sætter sig for at opklare mordsagen, en sag som optager offentligheden meget (Jeg forestiller mig at Crawen har været en stor kanon). Mordet er som sagt omsløret af stor mystik.

Crawen er midt i 40’erne, måske lidt yngre eller lidt ældre. Han er erfaren og kløgtig, og kan løse selv de sværeste mysterier.  Dog er han også skruppelløs, og gør tingene på sin måde. Han tager aldrig side og arbejder (næsten) altid alene. Han har kun to ”allierede”; John, en gammel kaptajn inden for politikorpset. John og Crawen startede er gamle partnere fra dengang de startede i korpset. Crawen forlod det dog hurtigt, da han opdagede korruption blandt korpsets øverst befalende. Dette troede John dog ikke på, så han blev i korpset og der var en kold periode mellem de to. John ender med at blive kaptajn og er rangmæssigt kun under Overkaptajn Magnusson og en bestyrelse, hvilke Crawen ikke stoler på.  Dette ender da også med at John bliver gjort opmærksom på korruptionen i korpset, og han forlader det omgående og opsøger sin gamle partner.

Den anden ”allierede” er den smukke unge kvinde Grace, som arbejder som barpige. Grace ser Crawen som en slags faderfigur. Dette har oprindelse i en tidligere hændelse eller et tidligere forløb. Grace har kontakter inden for politikredsen, hvilket Crawen gør brug af.

Begge af baggrundshistorierne skal der arbejdes lidt med.

Jeg forestiller mig at historien er nogenlunde tidløs, men samtidig er inspireret af tredivernes noir-setting. Dvs. ”Trench-coats”, hatte osv. Tænk ”Sin City” blandet med ”The Black Dahlia”

ENKELTE TÆNKER SCENER:

En scene kort tid efter at Crawen vågner op. Scenen foregår på den bar Grace arbejder. Hun tror stadig at Crawen er død. Det har været svært for hende at acceptere.

Crawen kommer ind af døren iført trenchcoat og hat. Frakken er trukket helt op omkring halsen og ansigtet, og han kigger lidt ned mod jorden, så ansigtet er i skygge. Man kan ikke umiddelbart kende ham. De andre i baren vender sig rundt og ser på ham. De kigger med undrende, de er ikke sikre: ”Er det mon ham eller ikke?”. I baren står Grace med ryggen til. Hun står og fifler med et eller andet. Det f.eks. være at hun tørrer glas eller lign. Crawen sætter sig på en tom barstol. De øvrige bargæster har givet op og kigger ikke længere så undrende.

”One brew please..”

Grace genkender ikke stemmen

”Just one moment sir”.

Grace bukker sig ned efter en øl, stadig uden at have set, hvem der sidder i baren. Hun fisker en øl op. Da hun får øje på hvem gæsten er, bliver hun forskrækket. Det er muligt at hun taber flasken.

”Crawen?! But you were killed?! You are supposed to be dead!”

”So I’ve been told and I’m going to find out who did it. Got any leads?”

“No. No one knows anything, they just found you floating in the East River. Crawen… I…. I thought you were dead.”

“Don’t believe everything you read in the newspapers”

“But it’s been six months. I hadn’t heard from you. How should I know?”

Crawen tager en stor slurk af sin øl. Han ved godt at han er en ”død” mand.

”Know where I can find John?”

“No. I haven’t seen him for some time. He disappeared shortly after you died.”

“Hmm. Doesn’t sound like him. I better go ask around. Good to see you Grace, you look nice, as always.”

“I don’t know what to say Crawen”.

“Don’t say anything, in fact, keep your mouth shut, I would like to stay dead, just a little while longer”.