Rasmusdc's blog
01-01-2008 - 22:56

Nu også med WII

Så er min konsol samling ved at være fuldendt, har aldrig været den store konsol fan, men min spille lyst siden jeg har fået 360´ern for 2 år siden er langsomt flyttet sig fra min PC.. som kun bliver brugt til når vi gamle gutter en gang om året samles til net gaming, Øl og et par film.

Har da nu den gamle Xbox1´er

men derudover PS3 (med 4 spil), Xbox360 (med 22) en PSP (købt for 700kr inkl en masse ting) og så min nye WII (med 2 spil + sport + 3 spil på vej med posten).

Wii´en var lidt en tilfældighed, var til julefrokost hos familien, og kæresten faldt sgu over den, blev totalt besat af den, så en tur i blockbuster og købe en ..

NY problem, Shortage, HVOR FANDEN finder man de WII remotes, har snart bestilt alt andet, men INGEN remotes.

Og den skal da mere bruges som sjov med vennerne end til at sidde og spille singleplayer på. har aldrig været meget for online på konsol, men gutterne bag skærmen til FIFA på Xbox´en har altid været genialt, og den her skulle jo gerne være noget olympics og Wiisports, men svært uden de f****** Wii motes, well har bestilt 1 hos COOLSHOP, og så 2 hos Elgiganten, så må vi se hvad kommer først.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.