Rasmusdc's blog
07-02-2014 - 11:39

LEGO overload

Nu har jeg altid været LEGO fan, og efter jeg skiftede arbejde ind i den virksomhed, så er adgangen til LEGO jo lidt lettere (havde ikke købt LEGO i mange år før jeg blev ansat, men har da altid haft en forkærlighed for produkterne)..

så hjemmet er blevet fyldt lidt med tomme LEGO kasser, da især min bedre halvdel elsker at samle de helt store modulars.

men tror jeg må til at stoppe med at tage med hjem, billedet her viser, hvad der bare ligger usamlet, og ting jeg nok ikke får startet på.

 
14-01-2013 - 06:38

Crap

Skrevet fra iphone, uden den viser mig hvad jeg skriver, så undskylder på forhånd..... Lorte weekend, hvad andet kan jeg sige, har brækket arme, blevet opereret, uden det reelt har rørt mig, og så måtte jeg give op efter 3 små galdesten og betændelse i gaædeblæren, gik i 50 timer med det før betændelsen kom, indlagt og skal skæres i her efter en CT skanning, føler mig sgu som et barn, kan ikke passe det kan gøre så ondt, selv morfin tager ikke rigtigt smerten
07-07-2012 - 17:54

en lidt anderledes dag

havde lagt en lille. notits på god dag tråden, da i går var en GOD dag, og blev bedt om at uddybe lidt her.


så det kan jeg da sagtens gøre.


 


Lidt forshistorie skal der vel til, har haft et par lidt stramme år (4-5) arbejdsmæssigt, har en fin karriere kørende, men ugen hedder mere tit 60 timer end 37.. og det er jo ikke noget der er penge i, så det er bare sådan det er.


Faktisk ikke så meget for at "karrierestige" mere fordi vi har arbejdet som sindssyge for at holde arbejdspladser i DK og firmaet flydende. masse af fyrringrunder og her den sidste periode en 6-7 stykker over 1/2 år. der er røget rigtig mange gode kollegaer, og arbejdspladsen er til tider ikke sjov at være på.


 


Havde egentligt en fin dag i torsdags, skulle arbejde om aftenen, men ventede på nogle kerne tal, og udregninger, så tog hjem.


Satte mig på sofaen, og tjekkede om de var kommet, og nej så tænkte, det var rart lige at få en pause periode, så trak vejret dybt. og slappede helt af. (det er så sjældent jeg lige når det)


begyndte at vibrere i min venstre side af panden, som hvis en arm vågner efter den har sovet. sådan rigtig kraftigt, i en automatisk bevægelse, så tager jeg lige hånden til hovedet, og da jeg rammer panden, så kan jeg mærke at den er 100% følelses løs.


NIVER hårdt i den, men intet.. får et lille chok, rejser mig op, og i det samme SKYDER det ned gennem rygradden og ud i armen og benet i venstre side. dernæst op i hovedet, øjet og læberne (mit hovede følte som noget der var lokal bedøvet som hvisman fik fjernet en visdomstand) det sker meget meget hurtigt. men tænker klart, kan stå, så står lige lidt og tænker.


tager min telefon, ringer til min kone, må lige skifte hånd da touch telefoner er lidt svære når man slet ikke kan føle dem i hånden.


Beder hende pænt om lige at ligge sine ting og komme hjem....


Ringer derefter til min læge, forklarer ham symptomerne, og han siger med det samme 112 og skadestuen. venter dog på konen sætter mig i bilen og vi rammer skadestuen 5 min efter. (bor tæt på), ringer på døren, og så går det egentligt stærkt. (ved sådan noget, så er der intet galt med det danske sygehus væsen)


bliver hurtigt tjekket af en læge (yngre uden specialitet) motoriske evner var i orden, føleevnen var faktisk kommet en smule tilbage... vi går igennem det hele, hun tager hurtigt fat i neuro, som tjekker med odense, om jeg skal i trombolyse.


Der kommer en neuro læge, og tjekker mig, og på det tidspunkt begynder jeg faktisk at føle igen, men har stadig nedsat følelse i fod og hånd, så bliver akut indlagt... (alarmen bliver sat lidt ned, er ovre selve det akutte)


Ryger ind på en stue, får hurtigt taget en blodprøve, ned og få en CT, og at kardiogram.


har haft en blodprop i hjernen, men heldigvis en der slap igen. har det på dette tidspunkt 100% igen. kl er nu ved at ramme aftensmad, og det hele startet ved middag.


bliver informeret om at de ved CT skanning fandt i Cyste på hjernehinden, når at blive lidt nervøs, derefter forklare de mig den sandssynlig vis er medfødt.


kommer en tur ind og får skannet kranspulsåren. den ser også "fin" ud. ingen problemer. blodprøverne er også ok, og omend de kan se jeg ikke er helt tryg så kører hjertet også ok.


men de er meget nervøse da jeg er ung, og dette ikke burde ske.


overnatter, i en 4 mands stue, med gamle demente folk (kæft det skærer i hjertet over disse) de larmer så hele natten, så får ikke søvn..


næste morgen, en MRI skanning + blodprøver (masse glas) og korostorol test (super fin) fin form alt så ok ud. dog er MRI skanningen noget jeg før får svar på efter weekenden.


ER stadig indlagt, men fik lov til at gå hjem, fordi jeg skal have ro, må ikke være langt fra hospital, må ikke blive ophidset eller snakke med mange folk, eller omgive mig med mange folk. det er stadig kritisk, men de var lidt nervøse for at lade mig ligge på en 4 mands stue, da jeg så ikke ville få ro. så tilbage i sengen derinde på mandag...


Men er heldig, ikke hårdt ramt, 100% fit lige nu. dog chokeret, og for første gang i mit liv, måske lidt skræmt.


garanteret stress relateret, får en til at tænke lidt over de vigtige ting i livet.


Men sådan er det nu engang.


så derfor.. SUPER dag i går.. omend torsdag ikke var ret sjov.

28-10-2011 - 13:01

sidste handel hos Coolshop

Ja det var så min sidste handel hos coolshop, well har en drakes uncharted 3 reserveret, men tror bare jeg også framelder denne..


 


Det er egentligt ikke Coolshops skyld, men de tager en del af risici´en ved at bruge Post DK.


 


Jeg står IGEN i en situation hvor min vare ikke er kommet frem, og det der virkeligt er irriterende denne gang, er det ikke bare er et eller andet spil, som fint nok, det gider jeg ikke, men et af de få spil jeg faktisk ventede på.


 


BF3, skulle være leveret i går, og nu Fredag er postkassen STADIG tom, og havde det ikke været "UNDERVEJS" så havde jeg 100% bare gået ned og købt det i byen, men fordi man er i sådan et stadie af, ER det forsvundet, eller er det på vej, eller er det forsinket, så kan man næsten ikke andet end at vente, det er bare rå surt, eftersom jeg lige har en aften i aften, for en gang skyld uden planer, og jeg kunne spille, og nu står jeg uden noget.


 


Min harme går egentligt ikke til Coolshop, men klart til POST DK, som jeg intet generelt har til overs for, især ikke her i Vejle, hvor de konstant sjofler at aflevere pakker.


 


Skulle have været en hyggelig eftermiddag, og nu kan man så ikke lige hente den til 289 i Elgiganten for der er den garanteret udsolgt så jeg skal ud og give 350+ for den et andet sted + jeg skal tilbage sende min coolshop udgave når jeg får den, og betale det, det koster.

28-09-2011 - 15:29

#E#"¤%"#% Post DK

Århhh ikke igen.


de sidste par år boedede jeg i Holstebro og har ALDRIG haft problemer med Post DK men før det i odense, der kom pakkerne aldrig ud, pakke sedler kom med posten dagen efter, og man skulle altid beskyldes for man ikke var hjemme..


skulle så modtage lidt server grejer idag, til at bygge en VPN server + Nas for... fino tidligt fri, sidder i mit kontor.. kl er 12.. mit kontor er en dør, som vender direkte ud til vores fordør som er en GLAS dør, vil sige at står man ude ved døren så sidder jeg 6 meter væk og man kan TYDELIGT se mig..


kl bliver 15 og tænker.. hmmm det her er underligt.


tjekker min Track´n´Trace.. pakke forsøgt afleveret kl 14.27... og har siddet de sidste 2 timer og arbejdet samme sted.. WTF.. render ned til postkassen, den er tom INGEN pakke seddel.. Århh nej IKKE igen..


prøver POST DK´s tekst support, egentligt fordi jeg ikke gider tale med folk, havde det været 1 gang så ingen problem men det her er nok 10 gang jeg har problemer med en Post DK forsendelse, og reelt har været der til at modtage den.. så var nok lidt sur.. skriver pænt


Har desværre ikke modtaget min pakke, forsendelse nummer det og det...


og jeg har heller ikke modtaget en afhentnings seddel..


personen er flink ringer til omdelingen, men kommer lige 5 gange i træk og siger, JAMEN Den er forsøgt afleveret og jeg har bare ikke set det.. derudover så laver han/hun en aftale om at jeg skal fremvise pakkeseddel, hvis jeg er så heldig den kommer med aftenpost (PAKKESEDDEL, øh som sagt har INTET MODTAGET)...


håber ikke det er standarten for vejle, for det var SÅ tit i Odense.


TILLÆG


kommer så en aftenspost bil, manden træder lige ud, synes ikke han kan se en opgang, og er så på vej afsted igen, nåede lige at hoppe ned af 3 etager trapper (elevatoren var ikke hurtig nok) løbe ham op)..


JAMEN han kendte ikke området, så han viste da ikke vi havde opgange der.. ØHHHH ... så tager man sgu da ikke bare afsted igen, brevpost + UPS + DHL har fundet min dør uden vente tid, det er ligesom RIMLIG let.