Rasmusdc's blog
27-01-2008 - 20:04

Ja så kan det ikke rigtigt betale sig at sælge

Well min mate spurte om jeg havde en CPU til salg, da han gerne vil have noget billigt..

så tænkte at hvis jeg skiftede lidt rundt mellem mine platforme så fint, så sagde han kunne købe min E4300 fra det ene Mediecenter for 500kr, så kunne jeg smække E6750 i den og beholde E6400 i andet mediecenter, og så købe en Q9450 til min main som er bestilt..

stille og roligt afmonterede jeg CPU´en har jeg gjort 200 gange før uden problemer.

satte E6750 i mainboard til mit mediecenter, bootede, men efter genstart ingen liv.. efter 5 timers arbejde med ca 9 forskellige typer ram, for at være sikker 2 psu´er, resets, reboots whatever, og dog fået lidt liv i boardet, må jeg erklærer at det kostede et 700krs board livet..

Så - 200kr...

dog det mest irriterende, derudover kostede det en 2TB raid partion livet, da den kun er kompatibel med den kontroller, og skal bruge pladsen, og en RMA sag vil nok tage 2 mdn, så har bestilt et nyt board, og bliver IKKE et nvidia.

BUT what the hell..

Burnout paradise kommer tirsdag, så ikke så meget tid til at se film alligeve.
01-01-2008 - 22:56

Nu også med WII

Så er min konsol samling ved at være fuldendt, har aldrig været den store konsol fan, men min spille lyst siden jeg har fået 360´ern for 2 år siden er langsomt flyttet sig fra min PC.. som kun bliver brugt til når vi gamle gutter en gang om året samles til net gaming, Øl og et par film.

Har da nu den gamle Xbox1´er

men derudover PS3 (med 4 spil), Xbox360 (med 22) en PSP (købt for 700kr inkl en masse ting) og så min nye WII (med 2 spil + sport + 3 spil på vej med posten).

Wii´en var lidt en tilfældighed, var til julefrokost hos familien, og kæresten faldt sgu over den, blev totalt besat af den, så en tur i blockbuster og købe en ..

NY problem, Shortage, HVOR FANDEN finder man de WII remotes, har snart bestilt alt andet, men INGEN remotes.

Og den skal da mere bruges som sjov med vennerne end til at sidde og spille singleplayer på. har aldrig været meget for online på konsol, men gutterne bag skærmen til FIFA på Xbox´en har altid været genialt, og den her skulle jo gerne være noget olympics og Wiisports, men svært uden de f****** Wii motes, well har bestilt 1 hos COOLSHOP, og så 2 hos Elgiganten, så må vi se hvad kommer først.