Rasmusdc's blog
10-08-2008 - 15:26

Underlig oplevelse

blev lige ringet op i dag fra peugeot.

har jo lige afleveret min Altea FR TDI hos ham og fået hans Peugeot 207, og det er jo super fedt.

Så ringer han, og siger han mente den stod på andre fælge da jeg solgte den til ham (WUT) øhhh den står på 17" fr fælge ik...

jooh det gjorde den da, men der var da 18" på med flere EGER..

ØH nej, har aldrig haft andet end 17" std på den, har haft vinter alu som var 16" men dem ville han jo ikke købe.

DER var sgu da 18" på.

Øh nej, tog mig lige 10 minutter samt min kæreste ringede før han lod den falder.

ØH WTF, har han bare set en ALTEA med store fælge ot tænkt fair nok det er den..

hvad fanden skull ejeg også få ud af det at pille 1800kr stykket fælge af for at smide et par billige 18" kopi fælge på...  og så betale for at få skiftet 2 gange for at tage røven på ham, var da lidt sådan .. WTF sker der lige her.

Nåh men det er løst, bare lige sådan en underlig måde at vågne kl 10 på det er jo søndag.

08-08-2008 - 09:31

Så kom den

Så fik jeg sgu købt den nye bil, det var en positiv oplevelse, ja den mangler FÆLGE, men det må lige vente til næste måned, da jeg ikke gider dræne konto´en pga. dem.

 

Har lige taget et par hurtige billeder, af den beskidt, har trillet 130km i den nu (havde trillet 8km da jeg købte den), med masse af stående stille med kørende motor og masse af bytrafik, den ligger stadig på 19.7km/l i snit over de 130km, så den skal nok ramme 22-24km/l uden problemer, da jeg kører af landevej 50km hver vej på arbejde hver dag. 

Men dejlig bil indtil videre, uden de store skavanker, dog skal læderposen om gearstangen lige udskiftet, nogle af syningerne var gået op, men det er jo noget der tager 2 sek- når de får den hjem, totalt uproblematisk. 

Synes der er lidt vibrationer i rattet ved 80 fra motoren af, men det er småting, den er dejlig støjsvag, og trækker fint, det er ikke en 170hk diesel agtig træk som i den gamle Altea, men faktisk kvik, bare på den rigtige diesel måde, Alteaen var en ren eksplosion hvor det her er en mere diesel agtig rolig acc.