Rasmusdc's blog
13-07-2007 - 20:24

lidt uheldig oplevelse hos Expert

Hehe min blog er ved at være en ren klagesang.

jeg manglede en 40" til min stue, efter vi har renoveret lejlighed, og havde undersøgt markedet, var vild med den nye R86 fra samsung.

så at den var på tilbud som import model hos Merlin til 10999 hvilket er ekstremt billigt og tæt på prisen hos internet siderne, men merlin har som nævnt kun import, så ingen 0 pixelfejls garanti, så tog tilbuddet ned til expert.

de solgt R89 udgaven også i 40" til 13999 men fik den handlet til 11000 som merlin solgte importen for, god handel for en DK model med pixel garanti.

(tag jer ikke af rodet og de grimme møbler har ikke fået de nye endnu)

Home

de bestiller den og jeg kommer hjem med den. PIXELfejl...lige i midten.

fint tog ned til expert, og de bestilte en ny, kanon service.. fik den næste hentet 3 dage senere.. SAMME problem pixelfejl bare et andet sted...

Tog så derned med den i dag, Nej de ville sgu ikke bytte den, kunne få min penge tilbage, eller acceptere pixelfejlen, tog diskussionen, men lige meget hjalp de. havde vist solgt mig den for billigt, og gad ikke besværet.. blev lidt pissed, men endte med jeg måtte tage den check..

så resten af dagen gik med at finde et alternativ. ved sgu ikke hvad jeg skal købe.

vil gerne den samsung R86-89 40" men er tæt på bare at tage M87 istedet

Ellers er der SHARPS 1920x1080 som JA den er fin til hd, men når man ser den ved siden af det billige R panel, så er den mat at se på, den mangler kontrast og har ligesom et mat filter over sig..

Nægter plasma da pioneer har problemer med buzzing, og larmer meget (min kusine har haft 4 af dem som alle blev byttet) og panasonic har problemer i de grå gradienter som bliver til purple banding.

så jeg må ned og give lidt mere for en hos fona i morgen, bliver sgu nok en samsung igen.