Rasmusdc's blog
14-02-2010 - 17:42

Mass Effect 2 (purist??) -- SPOILER WARNING

Vil lige starte med en SPOILER WARNING..

Læs ikke denne tråd, hvis du gerne vil holdes helt ude af loopet med mass effect 2.


Så kan jeg godt starte :-)

har spillet Mass effect 2 så meget jeg nu har haft tid til, og er lige fløjet igennem Omega 4 Relay, og DAMN det koster godt på mandskabet..

jeg havde købt et enkelt ship upgrade, eller et par kan ikke huske, men bare til jeg ramte stationen kostede det mig Tali og ham den døende Assasin.

Har kørt spillet ren som purist, altså ikke noget med at backtracke og ændre på dårlige beslutninger, kostede JACK som friendly, og ham ASSASIN blev sur på mig, da jeg fejlede hans Loyale mission.

Men nu kommer man jo til at tænke, har egentlig været meget fedt at møde en del af dem fra forrige historie i Mass Effect 1, og har da ikke lyst til at skille mig helt af med mit crew.. Skulle man backtracke til før Reaper IFF incidented, eller skal man acceptere at man mistede et par crew members og kører den igennem, mistede jo KROGAN, og ham den anden alliance gut i 1´eren.

hopper sådan lidt mellem hvad man skal, inden jeg går helt amok med omega 4 missionen.

på en måde er det jo fedt at man har skabt en karaktere som har fejlet i visse episoder, på den anden side, så er det jo også rart at se hvad dælen der er sket med de folk i 3´eren.

Hvad har i gjort? har i backtracket, eller ladet hele spillet liniært spille sig ud..


med hensyn til SPOILERS, så helst ikke noget efter opstarten på OMEGA 4, som sagt er ikke selv igennem spillet endnu.
08-02-2010 - 10:46

Første spil gennemført i nok over 15 år.

Skrevet i dag, grundet jeg er BUSTED efter superbowl, og kan bare ikke motivere mig til arbejde, så får nok en del hjemmetimer i aften. (så pardon mine formulerings tvister, min hjerne er slukket, og kører dialog med en kollega mens jeg skriver)

Spillet gennemført er Mass Effect 1, Normalt spiller jeg mest sports og bil spil, hvilket også gør at man ikke rigtigt gennemfører et sådan spil.

Sidste gang jeg gennemførte et spil, var de gamle Wing commander spil, kan ikke huske om det var PC (min trofaste 386´er) eller om det var på Amigaen, samt Day of a tentacle  og min favorit - Zak macracken and the Alien Mindbenders.

Har aldrig haft nødvendigheden for at skulle gennemføre, har haft mange linære spil, både til PC og konsoller, men har ikke kunne motivere mig til at gennemfører.. (har da ca 50+ konsolspil til PS3/360 + konen har en 10styk til Wii)

Mass Effect 1, har også lagt i lang tid, satte mig ikke rigtigt ind i kamp systemet, så sad fast ved en KROGAN kamp, så lagde jeg det fra mig i 1 år, så legede jeg lidt med det igen, da jeg viste Mass Effect 2 kom, og nåede til en ambassadør, der også rå smækkede mig. (no medkits) men stoppede igen.

Købte så Mass effect 2, i folie.. og bestemte mig for at NU skulle jeg igennem Mass effect 1, og det skulle ske i sidste uge. tog ikke så lang tid, så var den gennemført, det gav ikke rigtig sådan en WAUW følelse, er sgu nok for gammel, men det motiverede mig, og nærmere mig allerede Endgame i Mass effect 2, og istedet for at presse på med at nå slutningen, så tager jeg også de sidequests der er.

Mass Effect 1 savegame var 7.42 da jeg sluttede (mere tid brugt) men 2´eren bliver der brugt mere tid på.

Spillet giver mig altså de samme oplevelser, som de gamle Zak Macracken, Day of a tentacle, Sam and Max, Full throttle gav mig, noget med historien.

Det skal spil have hvis jeg skal motivere mig til at gennemføre. men der er også noget andet..

For folk siger jo Asassins Creed 2, Darksiders har gode historier, men de spil får jeg aldrig gennemført, de bider sig ikke fast som Mass Effect.

dog må jeg sige, det faktisk passer mig fint jeg kunne gå direkte fra Mass effect 1 til nummer 2, selv om historien understøtter man spiller de spil efter hinanden, omend historien faktisk passer godt med udgivelserne, at man har været væk i 2 år, og folk har fortsat deres liv.

måske min tid bare ikke er til at gennemfører spil generelt, spiller max 1-2 timer om ugen normalt, men det her spil har haft mig klistret til lærredet i bio´en i længere tid.

det har sgu været en oplevelse.