Rasmusdc's blog
10-07-2008 - 18:17

3g internet

Nåh... sad lige og sumpede i dag, og skal i sommerhus. så tænkte jeg det kunne være et godt tidspunkt at prøve at teste 3g 7.2mbit, well har min Fullrate 20/2 som jeg er super glad for så det er ikke hjemme, og har sagt nej til firma internet, selvom det er gratis, men vil lige teste 3g´en så se om jeg ikk ekan få firmaet til at overtage abon.

Ville sgu være rart at kunne tage i sommerhuset, selvom man havde noget hjemme arbejde, og få lavet det..

faktisk det første produkt fra 3 som har imponeret mig, 299kr om mdn lyder nok af meget, men egentlig ikke så slemt, for en 7.2mbit linie, JA den er ikke reel 7.2mbit, men selv en 20mbit FASTNET linie i dag, er jo heller ikke 20mbit.

Det kører faktisk godt, ping er lav for mobilt bredbånd har 120ms i holstebro lige nu, og Hastighedstest på TDC siger 2.3mbit inden for og 3.1 mbit på teressen, så det er slet ikke skuffende.

Skal så lige have den testet i sommerhuset, som er et yderområde, så hehe der kan der komme MANGE problemer.

Kan da se Zattoo.com på den uden problemer og det kræver min. 1.5 mbit ren stream.

Dejligt produkt, kan vel trøste mig lidt, når jeg skal bytte Altean 170HK diesel med en Yaris 90Hk diesel (hvid med 17" superleggera i sort) i morgen, DOG kommer den heldigvis først hjem september.

Tillæg..

damn var lige ude i en lille snotby bækmarksbro og besøge mine forældre, var mindre signal, men lå støt på 4.4 mbit på hastigheds test, det er pænt..