Rasmusdc's blog
10-06-2007 - 19:49

Kan man være mere uheldig.

Ufff. er begyndt at blive en smule frustreret, og derfor ... ja vel på tide at komme af med lidt af det, så kæresten ikke føler sig som en skydeskive..

lige for at gøre det totalt xboxlife relevant. så .. Forza motorsport, Damn. synd jeg ikke har tid til at spille det mere, for det er altså et godt spil. 10/10 fra mig..

Anyways, har været "lidt" uheldig her på det sidste..

vi er lige i dag flyttet ind i vores nye ejerlejlighed, som vi har renoveret 100% så alt er nyt, samt modificeret lidt på døre (indsat franske døre) and so on, men føler lidt uheldet har regnet ned over os..

for lige at summere op.

vi har købt 2 bordplader til køkkenet, en rustfri 40mm til kogezonen og en Egetræ 60mm til vaskesiden. Kvik vælger så at lade en grosse fejl på vores rustfri plade, så den skal byttes om 18 dage, koster så vi skal til at skille køkkenet af igen.

Vi har købt en stak hvidevarer hos fleggaard, rimlig dyre hvidevarer, og derfor henter vi dem der.
var så heldig at Induktions pladerne er defekte, emhætten har en fejl, og Ja.. vi kører jo til tyskland og henter dem, og en mate låner mig hans varebil (600km på en dag, småting) jeg bestiller dem 1 mdn før, får godkendt 1 gang i telefon og 2 gange over mail at varene alle er hjemme, kører derned, så mangler de ovnen, som jeg nu har rykket for i ca 2 uger, kommer så på torsdag (måske).

købte en fransk dør hos swedoor, viser sig så den er savet så jeg kan kigge igennem den mellem en liste og side ramme, det vil sige ny dør. op til 6 ugers leveringstid, før jeg får den ombyttet.

håndværkerne skulle have sat vinduer i for 4 uger siden, men de blev forsinket selvom der var garanti for det, men fik så en garanti om at vi kunne sætte lejligheden i stand, for de ville ikke lave nogle følgeskader... NÅÅH nej alt er tæt på smadret. så 10-15 timers rep arbejde for os.

Sofaen vi har bestilt er i rest ordre, min 40" til stuen var bestilt forkert (har dog stadig min 32lcd til xbox´en)

Altea FR´eren sagde Engine malfuntion i fredags (rar ting at hører fra sin bil, heldigvis bare en sensor der skal skiftes).

Jeg kunne blive ved :-D...

man kan snart ikke andet end grine af det...

MEN Forza i xbox´en Dirt på vej, ny fladskærm på vej, og alle problemer bliver jo løst uden omkostninger for mig.. men gutter ALDRIG, ALDRIG sæt en lejlighed istand, hvis man ikke har 100% styr på shittet, 1½ mdn med hver dag fra 16-22 weekender 9-22 og så arbejde som ingeniør fra 7-16 ... det får man sgu hår på Boll**** af