Rasmusdc's blog
12-09-2010 - 13:54

så ramte vi USA

Så ramte vi USA i går, kl er lidt over 4 og sidder på Hotellet i San Francisco.
JA burde sove, men kl 21 i går (california tid) der døde jeg totalt, og så fik jeg øjne mega frisk kl 2.. kræver lige en dag mere at vende tiden..
fandeme noget af et oplevelse at flyve herned... det er simpelthen for lang tid.
vi stod op kl 3.30 dansk tid, og kørte til billund, så vi var der kl 5, fik checket ind og flyve røg afsted kl 7 ON time, i amsterdam kl 8.
egentligt fint nok, Amsterdam gik fint, lidt kø ved gaten, men fik boarded A330´eren on time kl 10.40 
8 1/2 time i sådan en moppedreng er for meget, egentlig glad for jeg ikke skulle sidde i et fly i 12 timer.. fik set et par film.. dog ikke nogle jeg måtte råbe hurra for i flyvet, (nye robin hood / the jones´s og A-team)
der var lidt turbolæns til tider men ikke slemt, men vi landede i Minneapolis i STÆRK sidevind og mange lufthuller, landede nærmest i en 30 grader vinkel, hvor den VIRKELIG bankede i gulvet..
var sgu egentligt lidt ulækkert. men problemet var, grundet flyttede fly, så havde vi kun 1.30 i Mineeapoils, lyder af nok, og flyet var 10 minutter før tidsplanen, KLM havde forsikret om det ikke var et problem.
men et fly kom fra Tokyo og de nåede i kø før os, og de var SÅ langsomme da ingen kunne amerikansk, man skal jo have taget finger aftryk og billede. 
og de åbnede først alle 12 lanes for visitors efter 20 minutter, var igennem først check der var der 30 minutter tilbage, og vi var godt nervøse, så løbe hen finde baggage kaste den over på transportbåndet (virkelig logisk, du skal løfte baggagen 20 meter, og smide mellem 2 transportbånd, men okay så dem der bliver stoppet i tolden får ikke baggage på flyet.
Igennem metal detektor. og 15 minutter til afgang, løbe til gaten, LØBE igennem en hel lufthavn, og nej det er ikke billund størrelse, vi ramte gaten 5 minutter før afgang så fint nok, sad da nok lige og kogte i det fly

vi fløj så regionalt i en Boing 757 til San Francisco, helt andet klientel, fuck mange skrigende børn, ca flyvetiden var 3.30 og med en crap film som man ikke selv kunne vælge (Karate Kid)
ramte USA kl 1-2 vores tid til den tid havde vi været oppe 23 timer, konen havde sovet lidt. men jeg havde ikke.. vi havde bil kl 2..
det gav lidt liv, Chevrolet Camaro 6.2liters 424HK V8 i SKRIG gul.. men 6 spors motorvej i et land du ikke har kørt, med 24 timer på bæltet, og jeg aner ikke hvor vi skulle hen, var noget af en oplevelse, ramte hotel Hilton efter 40 minutters søgen.
Så ind ... tænde for plasmaen (rart med 50") se en film, bestille room service, og så få noget søvn..

lige nu er kl snart 5. så må vi se om vi ikke kan få et par timer mere.. så op og ud og se verden..
fortsat god søndag.