Giluc's blog
03-05-2011 - 15:04

Jeg kan ikke lide at lyve

Og han sad der og rokkede som en værre jubelnar. Der var slet ikke noget jeg kunne gøre ved det! Jeg blev ved med at sige til mig selv, at det nok skulle gå over. At han nok skulle blive træt på et eller andet tidspunkt, og finde på noget bedre at give sig til. Men ak, jeg tog fejl. For det handler jo slet ikke om at rokke - enhver idiot kan finde ud af at rokke. Det er jo hele essensen bag. Og jeg forstår slet ikke at han gjorde det i en stol! Fortæl mig, hvad er formålet. Og jeg vil på ingen måde have svaret på skrift. For jeg stoler ikke på papiret! Snak til mig, og vis mig, at du mener hvad du siger! For hvis jeg ikke kan være fuldkommen sikker på at vi forstår hinanden, så bliver jeg nødt til at gå. Jeg kan overhovedet ikke klare hvis du lyver for mig. Det er derfor jeg aldrig lyver. For så kan der simpelthen kun ske det bedste. Ærlighed varer længst, som det gamle ordsprog siger. Og gud hvor er det rigtigt. Tag det til efterretning, og tro på hvad jeg siger. Mon ikke, du kommer til at se, meningen.

Og det er så nu at du går din vej og gerne kommer igen. Men bare gå lidt, bare i et lille stykke tid. Næste gang, så fortæller jeg om maskinen.

Ok var det fint Jakob. Ja, det tænkte jeg nok. Ja. Jo. Ja. Jae, altså- jo. Nej, selvfølgelig ikke. Åk! Jeg kan sagtens gøre det bedre. Hold nu op!!!

Jeg vil gerne pointere. Det næste spændende kapitel kommer før jul. Og jeg lover at det kommer i maj. En dejlig måned fyldt med glade mennesker! Og jeg er rigtig glad for det du siger, for jeg kan faktisk godt lide dig. Så derfor vil jeg gerne have at du virkelig tænker dig godt om - for så vinder vi. Sammen, du og jeg. Også andre, men i hvert fald os to.

Ok så var det vist perfekt hva. Og ja det var det bare. Ja nemlig! Jeg er glad for det. Ja, lige præcis. Okay det synes jeg vi skal. Og så siger jeg tak. Ja det er godt du, hej ;-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.