Koolkaw's blog
31-05-2007 - 23:22

Min mor er blevet gamer!..

Min mor har spillet Luxor 2 på min Xbox i et stykke tid nu det er fedt at vide at alt den tid jeg ikke bruger den er der nogle der værdsætter den, men min mor er nu blevet gamer... og er blevet totalt fænget hun spiller nu Luxor 2 og Dirt demo...

Hun spiller mere og mere hver dag.
Hvad kan jeg gøre ved dette? jeg har seriøse problemer...

Det her er hvad jeg ser når jeg kommer hjem  hver dag.. =(
31-05-2007 - 23:14

Har fået en Dionaea!

Nok bedre kendt som kødædende plante... lidt af en hade gave men dem får man jo et par af på en fødselsdag.

Jeg har lukket alle mundene på min- det tog mig fem min.

Andmeldese solid underholdning i fem minutter. 2/6

28-05-2007 - 17:22

ACHTUNG DIE KURVE!

Hvad gør et spil godt? se på Achtung die kurve!

Det laver recepten på et godt spil.

1- multiplayer så mange som muligt!!!
2- alle har samme forudsætninger. (+ - random spawn)
3- enkelhed gameplay og system krav der gør det kan spilles på en gammel dos computer-

1 2 og især 3 gør det ideelt for folk der befinder sig steder som skoler gymnasier osv. Du kan spille det på alle computere.

her kan det dowwnloades!

http://games.acont.de/Detailed/32.html
27-05-2007 - 14:01

Nyt headset! media tech

Så har jeg fået et nyt headset af min ven.
God lyd, god mic men sidder alt for stramt- håber det går af med tiden.
her er det-

26-05-2007 - 19:14
22-05-2007 - 19:14

Dagen efter - Cigar-kassen

Jeg har gået og leget journalist med min nye mobil som i nok kan se.

21-05-2007 - 20:16

Tåregas filmet...

Hmm nu har jeg tænkt over sagerne og har ikke fået nogle penge for mine ringe optagelser så nu vil jeg ikke længere snyde jer for dem!

Der er nogle optagelser jeg dog stadig ikke vil vise da de fremviser nogle forkert osv.

Skolen er lukket broen er lukket metroen og bussen er lukket så vi gik ind for at se hvad der skete inde på *** der var gang i den og politiet kom til at skyde tåregas efter os. 


vi fik fri fra gym, men som i nok kan høre her så troede vi at vores nysgerighed skulle straffes med fravær...


jeg vil senere vise Før - Efter billeder af Christianshavn
20-05-2007 - 14:12

Enden er nær Brødrene Madsen

Jeg var inde i Bellevue teatret i Lørdags og se en af de sjoveste show jeg har set der lavede sjov med alt den frygt vi har for verdens ende, og det er jo lidt sjovt når den ligger så tæt på lille Danmark.
Mere vil jeg ikke sige showet var rigtig godt med få indslag af ikke sjove elementer og lange perioder hvor du græder af grin.

showet varer 2 timer og 15 min og koster 270kr (det var så på forreste række)

5/6 for showet af mig og det er der vist også bred mening om blandt andre andmeldere.

14-05-2007 - 14:58

noget af Christania bliver revet ned!

Der er krig på christania i de sekunder jeg taler nu-

Jeg blev beskudt med tåregas da jeg gik ind på Christania og har selvfølgelig filmet det hele.
Brand i gaderne og det er ikke slut nu Blokader molortorvkorkhabla jeg kan ikke skrive det bliver lavet nu.

Politiet har mødt uandmeldt op og revet noget af *** ned.

Jeg har filmet det hele venter til at se om filmene er noget værd til at poste dem
(min ven tjente 600 kr sidste gang =))

OBS jeg har valgt ikke at vise filmene da der er nogle af mine venner der bliver fremvist forkert-

10-05-2007 - 23:44

Tatoo?

Var det noget med en Tatoo?

09-05-2007 - 00:06

AFR

Jeg havde glædet mig til denne film provokerende, fiktiv og drømmende med det twist at det meste af filmen er sammen klippede arkiv optagelser af Anders fogh og andre politikere.
Anders Fogh har et forhold til en venstre orienteret mand Emil alle ved at Anders Fogh er bøsse. Filmen sætter det klart op fra starten at vi har at tale med en fiktiv film det står faktisk sort på hvidt. (vi skulle jo ikke være i tvivl...)
Anders Fogh er blevet dræbt af sin X kæreste Emil som er jalu hans hjerte er bristet og derfor beslutter han sig for at erhverve sig en raketkaster (antitank) til at fyre den lige ind i Anders Foghs Audi, så AFR dør.
Dette ser man i starten da de åbentbart ikke har ønsket nogen spændings kurve overhovedet... nå men man starter så fra et nyt punkt i filmen fra hvor det hele begyndte, og finder udaf at Anders Fogh er blandet ind i noget købe sex hvor han åbentbart falder i forelskelse med denne trækker dreng Emil som er hoved personen (uden han siger et ord). De bliver kærester men deres kærlighed er ikke tilladt i et politisk system der er så dømmende, desuden har han også en kone.
Der er også skuespillere med og dem kan du udpege ikke på bånd kvalitet eller realisme men på ren og skær dårlig skuespiller præstation og ikke nok med det er scenerne de er sat op i så pinlige og usle, F.eks. er der en kender til Emil som er venstre orienteret fra KBH også har man selvfølgelig et BEVAR CHRISTANIA flag på størrelse med et 60" tv midt i stuen.

Filmen prøver hele vejen igennem at være provokerende (f.eks. er der scener af en der Wanker og spermer op på linsen) men ender op med at være kun, grov mobning af Anders Fogh og det er vel også meget sjovt? nej egentlig ikke og jeg er en helvedes til kommunist så det skulle ellers lige være min målgruppe.

2/6 - SIKKE NOGET CRAP!04-05-2007 - 15:01

The parlor - den mest geniale film på nettet

Dette er en lille film der beskriver den mørke del af internettet.

03-05-2007 - 00:14

Irak krigen i bagspejlet

Irak krigen er ved at blive gammel og historien om de mange døde bomber i Bagdad og soldater fra kollationsstyrkerne som bliver skudt er hverdagskost i medierne men sandheden er at vores nye prinsesse bliver set mere interessant af medierne end de fortsatte drab og den stigende elendighed som præger Irak.
Jeg mener det er vigtigt at tage dette op da det stadig er aktuelt det er ikke en gammel nyhed lad os opveje argumenter lad os diskutere muligheder og lad os finde en anden løsning end krig, for hvad er meningen? Jeg har set på argumenterne bag krigen og har tænkt mig at se hvilke der stadig er aktuelle for den krig som Danmark meldte sig til var en krig mod internationale terrorist bevægelser med masseødelæggelses våben og nu ligner det mere frihedskæmpere der kæmper for at kunne styrer deres eget land.Her kan man se de argumenter George W. bush satte op før invasionen af Irak
1: At Irak havde skjulte lagre med masseødelæggelsesvåben, og et hemmeligt atomvåbenprogram.
2: At Irak støttede terroristorganisationer som al-qaida, og var villig til at forsyne dem med masseødelæggelsesvåben.
3: At frigøre Irak fra et udemokratisk terrorregime, som havde ført en folkemordspolitik overfor den kurdiske minoritet, blandt andet ved hjælp af kemiske våben
1: De fleste er klar over nu at det var en klar løgn og et usagligt argument.
2: Man har ikke fundet nogen eksempler på våben der er givet fra Irak til al-Qaida, men man finder stadig den dag i dag Stinger missilkastere som USA forsynede dem med under invasionen af Rusland. 
3: her er det nok mest holdbare argument da det er imod menneskerettighederne at lave folkemord og gasse folk og idet hele taget at myrde og bekrige sit eget folk, han har gasset 5000 mennesker og det bør man ikke acceptere som et samfund der kan gribe ind. Men hvorfor var FN så imod? Fordi 5000 døde ville være en lille procent del til forhold til de 655.000 civile drab svarer til der har fundet sted i Irak med hjælp fra den danske hær dette er plus alle de kollations soldater der måtte lade livet.

At vi vil trækker styrkerne ud nu men fortsætter i Afghanistan viser hvor lidt regeringen lærer af deres fejl og det er der det bliver farligt, når folk ikke lærer af deres fejl

SKAM DIG- MEDVIRKENDE TIL DRAB AF 655.000 CIVILE OG BRUD AF FN OG MENNESKE RETTIGHEDERNE