Koolkaw's blog
13-05-2009 - 20:12

20 år!


Så kom tiden der er blevet spået aldrig ville komme, enhedslisten har klaret de første 20 år.
Og det har aldrig set bedre ud! medlemstallet er støt stigende og enhedslisten har fået godt greb i medierne.

SF rykker sig til højre, de vil give flere jetoner til bankerne ca. 100 mia., og vil købe nyt legetøj i form af supersoniske stealth bombe/jagerfly til en lille sum af 22mia og flere penge til militæret generelt og er dermed blevet mere stuerene sammen med resten af folketingets partier. Samtidig er de blevet et populistisk parti og gået forrest i kampen om opråb af hårdere straffe og nul tolerance, der åbenbart er en "nyttig" værdi i vores samfund, som man har set det i hundrede vis af andre lande. Hele den sørgelige udvikling har gjort at flere SF'ere ikke længere kan genkende sig selv, i deres eget parti.Danmark har også fået ny statsminister og den ellers kønne Anders Fogh, er blevet udskiftet med hans klon Lars Lykke, der dog har en mindre fin facade med et ry for at være aktiv hotel/ restaurant/ arrangement besøgende på statens budget, han skulle desuden være en god vin kender ligesom sin kollega Brixtofte der også fik en lille ekstra en imens man i Venstre skulle klare finansen.Så er der også kommet problemer der virker umådeligt svære at løse på neo-liberal facon, nemlig finanskrisen og den lille klimakrise der vel nok ender i at man må slås om den statslige ejendomsret til månen, som kineserne sku nok vil kæmpe sig til J. To problemer der virker umådeligt svære at løse så længe man ikke fællesskabsorienteret prøver at løse problemerne, imens gør alle toldunioner det modsatte og hiver de protektionistiske skjold op, og håber på de kan holde de resterende skatte hos sig selv.

De fleste har lært at uvisionær liberal og nationalistisk kort tids politik er vejen til ragnarok, og Island måtte lære dette på den benhårde måde eftersom de havde bidt umådeligt godt fast i new-capitalism, hvilket da også gav stor økonomisk vækst.. så længe det varede. De viste også i Island hvordan revolutioner kan gennemføres med gryder og grydeskeer, i et ellers ekstremt borgerligt land.

Det er med et positivt syn jeg ser frem mod enhedslistens næste 20 år som jeg måske kommer til at deltage mere i, end jeg førhen har antaget, og jeg starter allerede den 7 Juni til europa-parlamentsvalg som tilforordnet i Lundehus skolen håber jeg ser jer ved valg urnerne dovne sofa vælgere!