Koolkaw's blog
12-04-2008 - 01:48

Lidt om tilværelsen ;)

Forrige uge har jeg været i Berlin hvilket var noget af en druk tur.. Men det var rigtigt fedt og mig og nogle venner blev der weekenden over så vi lige kunne tjekke Køpi ud og ellers feste igennem.
Køpi er langt mere hardcore end det danske ungdomshus, og det er i større grad folk der virkelig er på spanden, uden den samme støtte som vi har i Danmark.
Det kan også forklare hvorfor en stor del af køpi, er "lejligheder".
Der blev ellers fyret godt op med massere af live musik. Dog blev det ret kedeligt og vi tog i byen kort tid efter, med en skuffelse over køpi.

Så er der måske folk der har undret sig over hvad der ville ske den 3 april..
Hvilket er en meget sjov historie..
Der skulle have været Blok R den 3 april, og planen var at københavns rådhus skulle belejres, indtil der var fundet et nyt ungdomshus ;) sjov plan.
Men to dage før Blok R Fandt Ritt Bjerregaard et egnet ungdomshus..

Hvilket i mine øjne ser ud som om hun har fået et hint et eller andet sted fra :)
Sjov lille historie.

Så har jeg også en mere sørgelig nyhed.. Jeg er begyndt at stoppe med at spille Xbox.. fuldstændig, jeg har fået en tand for mange interreser. nye er der guitar, fitness og politik ;)

Men jeg vil helt sikkert vende tilbage til gaming når jeg føler at det ikke terper på andre af mine interreser- Men er blevet enig med mig selv at jeg vil stoppe xboxen.. fuldstændig i et stykke tid.

Håber at vi ses over Xbox live, den dag jeg bliver talt til fornuft igen og for spille glæden til at hamre på knapperne igen :)