Koolkaw's blog
27-07-2007 - 08:42

Krigen mod terror..

Krigen i Afghanistan og Irak er ved at trække ud i mere end en forstand skandale på skandale dukker op, men stadig er lille Danmark nu engang som det altid har været.. i hvert fald her hjemme mens folk bliver tortureret og dræbt i de lande som vi har hærget og det er jo ved at være en gammel nyhed desværre har de hoved ansvarlige ikke i sinde at udtale sig om sagen så medierne kan kun få debat med folk ude på venstre fløjen det seneste var SF og Ø der debatterede om det er okay at skyde de danske soldater det ville alle sige nej til hvis det var fredsbevarende soldater el. men det er det ikke det er en Invasion der i øjeblikket presser det nye Irakiske styre til at indgå en aftale om olie handel med de store internationale olie selskaber.
Men det er vel ikke de danske soldaters fejl at Venstre ukritisk følger USA uden FN opbakning? Nej, men det er utroligt subjektivt at kalde ”frihedskæmpere” for terrorister det er en definition. Man skal også huske på at alle de danske soldater selv har meldt sig til at skyde andre for løn og min fornemmelse siger mig at de fleste soldater i Irak tror det er Legoland med løn, og det er der den irakiske modstand kan gøre en forskel. Folk bliver dræbt og det er de danske soldater mere ansvarlige for, situationen med de 655.000 +^ civile døde end den enkelte Iraker der bekæmper dem af had pga. bomber der har dræbt familie medlemmer venner osv.

Alle lande har ret til at bestemme over sine ressourcer det vil USA og co. Ikke acceptere derfor er terror faren steget både i Danmark og i alle andre lande hver ottende Iraker er på flugt og hver fyrrende er døde.

Anders Fogh har nu valgt at have et valg snarest fordi at tropperne er trukket hjemtolkende er ”reddet” osv. Det kostede bare lige CV’et-.-


-Det er som legoland med løn
01-07-2007 - 07:49

Jeg har skiftet avatar =)

Jeg er nu gået fra arnold til vores alles Frank.

her er før efter billederne!hehe.