Koolkaw's blog
27-03-2008 - 15:37

Sluk lyset!

29 Marts 2008 imellem 20.00 - 21.00 Sluk lyset og stil starinlys ud i vinduerne for at være med i den stille protest.

Det er selvfølgelig kun for de folk der rent faktisk tror på menneskeskabte klimatiske forandringer, hvilket man må antage at flertallet af danskere ikke gør.
26-03-2008 - 04:58

Anders Fogh går ind i Enhedslisten!Det havde man sku ikke regnet ned ;)
16-03-2008 - 18:11

Det totalitære Danmark


Danske politikere og mediefolk fremstiller i højere og højere grad alt som værende totalt.
Et godt eksempel er diskussionen om ytringsfrihed, den bliver fremstillet totalitært, enten er man med den eller imod den, det samme kunne man sige om den måde demokrati bliver fremstillet på i Danmark. Demokratiet er noget de fleste danskere respektere meget højt, derfor bliver det desværre også fremstillet mange gange som noget totalitært, med eller imod? Og det burde være nemt at svare på, men hvordan definere vi demokrati? Et folkestyre hvor folk selv vælger den retning ens ”eget” land skal gå imod?
Hvem er det der styrer? er det ”folket” eller ”styret” selve ideen bag demokratiet var at ”folket” skulle styre og for mig er det svært at se at vi har det folkestyre i Danmark, det er de enkelte ledere i Danmark der tager beslutningerne der betyder mest for Danmarks indlands og udenrigspolitiske forhold. EU har tradition for at overgå ”demokratiet” eller ideen bag demokrati, et godt eksempel er den nye EU traktat der desværre ikke blev taget op til folkeafstemning, omhandlende bl.a. Terrorlovgivning i EU, man ønsker sjovt nok ikke som leder at folket skal høres, selvom man sidder i en flertals regering. Man har nemlig regnet ud som statsminister at den gennemsnitlige Dansker ikke ønsker at opnå det man selv vil, derfor prøver man på bedste vis at fratage demokratiet fra folk. Det skulle ikke undre mig hvis Anders Fogh bliver noget indenfor EU når den siddende regering ikke længere er her.

Det samme er det med ytringsfriheden, den bliver fremstillet totalitært og stadig bliver den ikke udøvet nogen steder i Danmark såvel som verdenen. Folk sætter sig selv under politisk censur, normmæssig censur osv. Grunden til jeg har fået løst til at skrive/debattere dette netop nu er pga. Willy Søvndals højre drejning af sit parti og at han nu som resten af højre fløjen fremstiller noget så kompliceret som demokrati som noget totalitært! og en generel ændring af den danske opfattelse af demokrati og ytringsfrihed!