Koolkaw's blog
30-04-2007 - 19:29

Sandberg Trådløs batterifri mus

Nu er det et stykke tid siden jeg har købt musen men det er vel også bedst at bedømme en mus efter et stykke forbrugs tid.
Jeg har haft mange muse og mussemåtter gennem tiden (microsoft, logitech, Razer, Sandberg ,Icemat og Steelpad), og en ting har de fleste til fælles de går i stykker det er der du må gribe pungen op og købe en ny men da pungen ikke var så tung denne gang valgte jeg noget alternativt som jeg ikke havde regnet med at jeg ville gå hen og købe.

Det blev en trådløs mus uden batteri fra Sandberg til 150kr, det lyder dejligt og næsten for godt til at være sandt. Men efter 3 måneders prøve tid kan jeg sige at det ikke her er tilfældet.

Musen fungere fantastisk jeg har aldrig haft et fobindelses problem eller batteri problem. Måtten er dækket af grå plastic der sammen med musens "fødder" får musen til at glide henover mussemåtten der er slået til en usb port.^

Det er den bedste mus jeg har haft taget i betragtning af den sølle pris på 150 kr.

Det er lige værd at nævne at den ikke fungere på metal
Den store tune knap får du alrig brug for. De to dioder lyser for PWR (strøm) og RUN (bevægelse af musen)
29-04-2007 - 22:40

Min nye mobil!

K800i


Min far insisterede på at give mig en ny mobil da min gamle var ødelagt og han ville gerne have jeg skulle købe en til 1000 kr + abonnement så jeg var lige med min store søster der lige har fået en Samsung X830 til 1000 kr + abonnement. Her kan man tydeligt se forskellen på mænd og kvinder.


29-04-2007 - 22:11

The last king of scotland


-The last king of scotland hedder filmen som mest af alt lyder som en film det handler om en samurai konge der lever i Scotland som vil kæmpe mod fjenden til det bliver nødvendigt at stikke et samurai sværd igennem skide sækken, men det er det ikke.

The last king of scotland er en film der handler om en Skotte der ikke kan fordrage sine snobbede forældrer der er utilfreds med hans lave medicin uddanelse så han tager til Uganda hvor hans evner formodlig bliver værdsat.
Det gør de i stor grad og han trives i miljøet, men han ser også de problemer der er da der lige har været militærkup, men det bliver sat i perspektiv da det er til befolkningens bedste. I et uheld kommer den nye diktator Amin til skade og søger efter den bedste hjælp han kan få ude i den lille landsby og det er Skotten Garrigan.

Amin bliver imponeret og begejstret af Garrigans handle kraft og talent for det medicinske og han overbeviser ham om at han kan hjælpe mange flere mennesker ved at blive rykket op i graderne. Det gør Garrigan mere bundet og han er nu gået ind til noget der er sværer og sværer at trække sig fra og at han så har en afærre med en af hans koner er heller ikke bedre og lidt efter lidt går det op for Garrigan at han er fastlåst og ikke kan slippe væk for en Amin der er ved at blive sindsyg af alle de forrædere der er iblandt ham.

Mere vil jeg ikke sige da det vil ødelægge film oplevelsen.

5/5 fra mig da det er den bedste film jeg har set.Forest Whitaker spiller den bedste skuespiller præstation som jeg nogensinde har set, som den sjove, glade, depressive skøre og sindsyge Amin.