Koolkaw's blog
09-05-2007 - 00:06

AFR

Jeg havde glædet mig til denne film provokerende, fiktiv og drømmende med det twist at det meste af filmen er sammen klippede arkiv optagelser af Anders fogh og andre politikere.
Anders Fogh har et forhold til en venstre orienteret mand Emil alle ved at Anders Fogh er bøsse. Filmen sætter det klart op fra starten at vi har at tale med en fiktiv film det står faktisk sort på hvidt. (vi skulle jo ikke være i tvivl...)
Anders Fogh er blevet dræbt af sin X kæreste Emil som er jalu hans hjerte er bristet og derfor beslutter han sig for at erhverve sig en raketkaster (antitank) til at fyre den lige ind i Anders Foghs Audi, så AFR dør.
Dette ser man i starten da de åbentbart ikke har ønsket nogen spændings kurve overhovedet... nå men man starter så fra et nyt punkt i filmen fra hvor det hele begyndte, og finder udaf at Anders Fogh er blandet ind i noget købe sex hvor han åbentbart falder i forelskelse med denne trækker dreng Emil som er hoved personen (uden han siger et ord). De bliver kærester men deres kærlighed er ikke tilladt i et politisk system der er så dømmende, desuden har han også en kone.
Der er også skuespillere med og dem kan du udpege ikke på bånd kvalitet eller realisme men på ren og skær dårlig skuespiller præstation og ikke nok med det er scenerne de er sat op i så pinlige og usle, F.eks. er der en kender til Emil som er venstre orienteret fra KBH også har man selvfølgelig et BEVAR CHRISTANIA flag på størrelse med et 60" tv midt i stuen.

Filmen prøver hele vejen igennem at være provokerende (f.eks. er der scener af en der Wanker og spermer op på linsen) men ender op med at være kun, grov mobning af Anders Fogh og det er vel også meget sjovt? nej egentlig ikke og jeg er en helvedes til kommunist så det skulle ellers lige være min målgruppe.

2/6 - SIKKE NOGET CRAP!Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.