Giluc's blog
07-04-2011 - 08:19

Lad os sige beton

Og så er det bare fuldstændig ligegyldigt! Og du må gerne komme forbi, og du må gerne snakke alt det du vil. Jeg er flink, og jeg vil hjælpe - men du må ikke mishandle nogen. Og da slet ikke mig! Og det kan de ikke lide, de hopper endda højere end du overhovedet tror! Du undrer dig måske, en undren i de dybeste nuancer af sort, en undren som du ikke umiddelbart og ved egen hjælp kan slippe fra.

Måske vi bare skulle være venner, fordi når alt kommer til alt, så vinder de. De vinder i det lange løb, det må du ikke tage fra dem! Hvis du prøver så kommer de og tager dig, dit hus, dine venner, din familie, din hund, og din Xbox. Så kan du sidde helt alene på en betonblok og nyde livet. Men hey, hvis du nyder det, så er det vel fint? Overhovedet ikke. Det er noget værre lort, og jeg vil gerne have at du lader være.

Det er beton og det er benhårdt! Det er ikke spor sjovt, og du må gerne græde. Jeg er flink, og jeg kan sagtens snakke i mange timer. Jeg er glad for at snakke. Og jeg vil gerne bede dig om at være flink mod folk. Og du må simpelthen ikke mishandle dem... det kommer der intet godt ud af. Nå men vi ses vel nok, hej hej.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.