Giluc's blog
08-01-2011 - 22:13

Borderlands tjo jeg skriver lidt

Du skal indtaste en overskrift.
Du skal indtaste noget indhold.
Du skal vaske dine hænder.
Du skal børste dine tænder.

Find to fejl.

Okay. Ovenstående, minus fejlene, kom da jeg trykkede enter. I overskriften. Tak. Tak fordi at jeg bliver bedt om at indtaste en overskrift. Tak fordi at jeg bliver bedt om at skulle indtaste noget indhold. Der står dog ikke hvad for noget indhold. Og faktisk lyver jeg. Jeg bliver ikke bedt om det. Jeg bliver beordret til det. Sådan er reglerne.

Hvis man vil oprette et blogindlæg, så skal man følge reglerne. Hvis man ikke følger reglerne, så får man ikke lov til at komme med indenfor. Man bliver holdt ude. Ligesom havenisserne. De har det ikke sjovt her i frosten. De står udenfor. Og udenfor er der koldt. Og skideglat. Jeg var ude i morges, og det var glat. To skridt. Ned på jorden. Op igen. Tre skridt. Ned på jorden. Op igen. Hjemad og indenfor. 

Så gik jeg indenfor. Og det var på sin vis fint nok. Jeg spiste noget stegt oksekød og noget chokoladebudding med flødeskum. Så gik jeg ind og spillede noget Borderlands. Jeg havde en dreng på besøg. Han skred ikke lang tid efter. Han kunne vist godt lide spillet, dog. Så gad jeg heller ikke spille længere.

Jeg er for øvrigt i gang med at skrive en længere tekst (maks. 1000 ord eller noget). Men jeg gider ikke lægge et preview ud. Det kan der umuligt komme noget godt ud af! Go' weekend til jer allesammen.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.