Giluc's blog
16-08-2010 - 21:29

Jeg har lyst til at smadre folk og dyr

Hold kæft mand. Kender du det der med, at man virkelig bare har lyst til at give en eller anden snotabe nogle alvorlige fucking tæsk? Sådan virkelig. Ikke et blåt øje eller noget. Fandme brække alle hans fucking knogler og smadre hans hjerneskal med et baseballbat. Jeg siger dig, det er kraftedme drømmen for mig. PS., det passer ikke.

Det er jo ikke noget jeg gør. Det er klart. Jeg er for fanden ikke nogen voldsmand. Jeg har bare den her ekstreme lyst til at slå folk, dyr, ja selv ting hvis jeg kan komme til det. Man sidder i bussen eller toget, og man ser en eller anden i den anden ende af vognen/bussen. Måske har han bare en grim trøje på, måske synes du bare han skulle have nogle tæsk - og det skal han kraftedme.

Jeg vil gerne have at du tager dette meget seriøst. HA

Jeg søger egentlig ikke hjælp. Jeg kunne egentlig bare godt tænke mig at vide, om der var andre der havde det ligesom mig. Det er også godt at komme af med det - det er kraftedme lige så man koger over, hvis man bare sidder på sin flade røv fyldt med en indre vrede der er mere massiv end Hitler på sit højeste.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at man ikke skal tæske folk. Forhelvede hvor er det dumt. Også dyr. Men for fanden hvor ku' det være fedt. Skriv lige en fed kommentar, hvis du opdager denne besked, gider du?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.