Giluc's blog
31-08-2011 - 00:03

Jeg er vældig højreorienteret!

Jeg er så højreorienteret, at hvis jeg skal til venstre, så drejer jeg en trekvart omgang mod højre!

Ok, spøg til side. Men jeg er nu vældig højreorienteret! Dette er mit første valg med stemmeret, og jeg er ikke i tvivl om hvor krydset skal sættes.

Jeg har egentlig altid været af den overbevisning, at højreorienteret politik er vejen frem. Derfor har jeg også haft en idé om at Venstre er partiet for mig - nu, hvor valget er blevet udskrevet, og min politiske interesse er blevet langt højere, kan jeg dog se at vi skal endnu længere ud på højrefløjen. Jeg har undersøgt, så vidt nu muligt, forskellige partiers politiske standpunkter, deres planer, og alt hvad der nu lige er interessant. Det, kombineret med online tests, især denne, har overbevist mig om at Liberal Alliance er partiet for mig.

Og det er især Liberal Alliances økonomiske politik, jeg er vild med. Den er langt mere konkret og plansættende end hvad man ser hos nogen af de andre partier. Jeg synes også det er meget sigende, at danske iværksættere (ifølge en afstemning på Amino.dk) i høj grad favoriserer blå blok. Over 30 % vælger Liberal Alliance, mens rød blok samlet har 25 % af stemmerne. Blå blok har 70 %, mens 5 % stemmer blankt. Min helt klare overbevisning er, at Liberal Alliance sikrer både stabil økonomi, og at vi kan have en fremtidig velfærd.

Kort sagt er deres politik i mine øjne: Lad de stærke være stærke, og giv de svage lyst til at være stærke. Hvis det er helt umuligt for de svage at være stærke, så skal de selvfølgelig hjælpes. Men at hjælpe halv-svage til at blive stærke, er uansvarligt og ødsel i mine øjne. Jeg er f.eks. glad for min SU - men hvor har jeg da virkelig ikke brug for den. Den gør at jeg kan købe nogle ting, som jeg delvist har brug for, men hvis jeg virkelig havde brug for disse ting, og ikke fik SU, så har jeg stadig et arbejde til at betale for det. Og havde jeg ikke et arbejde, så kunne jeg finde et.
"Jamen Luke, der er jo nærmest ingen arbejdspladser!" Og det er netop en af de ting, Liberal Alliance er ude på. Skabe flere arbejdspladser, og at gøre det mere attraktivt at arbejde. Dansk produktion og arbejde skal være mere konkurrencedygtigt. Hvis der absolut ikke var andet at gøre, og det var "livsnødvendigt" det jeg skulle have, så kunne velfærden selvfølgelig gå ind og dække.

Jeg er ikke ude på at starte en vild diskussion herinde, følte blot at jeg ville ytre min politiske holdning. Jeg føler på ingen måde at jeg er nogen mester i politik - men ud fra hvad jeg ved, så er Liberal Alliance og højreorienteret politik helt klart mig og mit syn på samfundet.

Noget af ovenstående er taget fra blogindlægget på min egen blog her.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her