Giluc's blog
03-06-2011 - 20:23

Og der er dømt E3 her, der og allevegne - også på Xboxlife

Man kigger bare, ikke bare til højre, men også bare lige til venstre. Bare lige lidt ligeud, og op og ned. Det kører og det virker - en baggrund med flotte motiver, et dejligt budskab, og en all-around fabelagtig stemning. Det sætter gryder i kog og får mennesker op af stolene. De danser rundt i stuerne, hr. og fru Danmark, og de ka li det ka de.

E3 er en dejlig ting, en fantastisk begivenhed som ikke sker hele tiden. Faktisk foregår det blot én gang om året! Men hvilken periode det da ikke også er! Det er ikke det mest fantastiske i denne verden, det må jeg selvfølgelig erkende. Og når det endelig sker, ja så forsvinder det også igen. Men det er en dejlig glæde, som jeg går ud fra at alle her på Xboxlife kan li!

Jeg synes det er en flot baggrund. Lidt skidt med den .jpg-komprimering, men sådan er det jo. Og med min lave opløsning kan jeg heller ikke se særlig meget. Faktisk kan jeg kun se halvdelen af Shepards ansigt. Men det er vel også ok!

Duke Nukem Forever er for mig gået hen og blevet ret så ligegyldigt. Men Mass Effect 3 derimod... WAUW! Jeg glæder mig til en masse footage fra både spillet og den spilbare demo der vil være. Det glæder jeg mig til! Og jeg glæder mig endnu mere til selve spillet. Det bliver så godt! Det håber og tror jeg oprigtigt på.

Ha' en rigtig go weekend og et rigtig godt E3, når vi kommer så langt.

Mvh.
Luke

(hvad siger I til det, hva, så hilser jeg lige af på en flot og anstændig måde)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.