Giluc's blog
11-07-2010 - 03:48

Når han ligger ned så SMADR HAM FOR FANDEN.

Du ser ham. Du ser ham ligge ned. Du hader ham, så fucking tramp på ham. Når han ligger ned skal han dø, og det er døden der kommer forrest. Hvis han overlever så hader du ham stadig. Hvis han dør, så er den del af dit liv ovre.

Overvej det her: Du dør. Hvordan har du det? Fint? Nej. Du er død for fanden. Men i det mindste er alle dine problemer væk. Hvis du hader en person, så tramp på ham når han ligger ned. Han skal have det på den hårdeste måde. Mod asfalten i regnen, tæsk ham med den flamingo. Gør det forhelvede. Han har fortjent det.

Når han dør, så begrav ham ikke. Han har ikke fortjent det. Men har du lyst til at give ham en værdig begravelse? Nej. Og det burde du ikke. Hvis du har, så fuck dig. Du bliver nødt til at trampe på ham.

Han skal trampes på hvis du hader ham. Hvis du elsker ham (forhelvede, det kan også være en hun for den sags skyld), så lad være. Det er fucking nederen, og det sætter dig tilmed i et dårligt lys. Og det er ikke godt. For hvis du bliver sat i dårligt lys, så kan folk trampe på dig. Hvis folk kan trampe på dig, så er du fucked. Sådan er det bare.

Tramp på din fjende, smadr den fucking idiot. Medmindre han ikke har fortjent det. Så lad være for pokker.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.