Nerotana's blog
30-04-2012 - 23:42

Den svære kamp eller piece of cake?

Hey peeps!
Endnu er atter gået, og det er nu igen blevet Mandag. Det betyder selvfølgelig en tur på vægten og skrivelsen af denne blog. Vægten i denne uge er faktisk uændret i forhold til sidste uge. Det er nu ganske fint, men jeg havde nu håbet på noget mere. Det har nok noget at gøre med min mindre sløje uge.

Den forgangne uge var helt klart noget sværere end den første. For det første fik jeg ikke rørt mig så meget. Det blev dog selvfølgelig til de to løbeture, men udover det blev det blot til nogle gåture, hvilket godt kunne være bedre syntes jeg selv. 
For det andet så blev jeg angreb af enkelte fristelser. I går, Søndag, hvor jeg var alene hjemme tog jeg et stykke kage, som jeg i den grad fortryder nu, og så blev det til en sodavand for meget også. Det er selvfølgelig ikke ting som får alvorlige konsekvenser i fremtiden, men lige nu er det selvfølgelig en anelse trist at jeg ikke bare modstod det. 
Det er dog ikke noget som slår mig ud, og det betyder blot at jeg bare skal kæmpe videre.

Og i denne uge får den sgu en skalle! Jeg er nemlig begyndt i motioncenteret igen, og det var fandme rart! Det blev til 20 minutters løb, 15 minutter på romaskinen og 10 minutter på en cykel. Næsten allerede bare i dag har jeg fået rørt mig mere end jeg gjorde i sidste uge, og det bedste er at jeg skal derop flere gange i ugen! Det er skønt at være gang igen.
Så jeg ser frem til forbedringer på næste Mandag, og jeg glæder mig til at fortælle jer om det. Jeg har ikke i sinde at skuffe hverken mig selv (hæhæ) eller jer andre som følger med! 

Tak for at læse med, og det er dejligt at høre fra folk. I er dejlige, og jeg værdsætter hver enkelt af jer. Vi ses i næste uge! 


Det var bloggen for denne uge, jeg takker mange gange for de gode råd som i giver mig, og selvfølgelig også masser af tak til jer der læser med! :)

-De kærligste hilsener Marcel Dahl Nielsen 
24-04-2012 - 08:52

Klar,parat, START!

Heyo peeps!
Her får i det nyeste udskud fra min blog, samt billeder af min vægt, enjoy! :

Startvægten:
Xboxlife Share!

Resultatet efter første uge:

Xboxlife Share!

Her kommer bloggen så:


Klar, parat, START! 


Hejsa folk! Endnu en gang er det blevet Mandag og det betyder at i får endnu et dejligt blogindlæg! Yay!

Lad mig bare starte med at sige det: Ugen er gået over alt forventning. Fik opnået mine mål for ugen - og mere til. Onsdag blev det til en 14 km lang cykeltur sammen med en god kammerat. Planen var jo godt at jeg skulle ud cykle, men havde godt nok ikke regnet med sådan en lang tur! Men jeg havde det fantastisk bagefter, udover kraftige smerter om bagi, men det er en anden historie.. Fredag morgen blev det også til en god løbetur. Det er skønt at man kan mærke den motivation, altså en form for drivkraft, som bare gør at man kridter løbeskoen helt uden at skulle tvinge sig selv til det.
Lørdag blev det så en dag på arbejde fra 07:00 - 16:30, så der fik jeg også rørt mig en del. Samme aften blev det til en god gåtur på en 45 minutters tid. Søndag blev lidt en hviledag, men alligevel fik der sneget sig en halv times gåtur ind, så thumbs up! 

Generelt har kosten været god, og jeg har kunne beherske mig. Morgenmaden er nu blevet til Havregryn med forskellige frugter og/eller rosiner, og det er faktisk overraskende lækkert! Der blev dog drukket en dåse for meget sodavand i Lørdags, men det kan ske og det betyder ikke at jeg er slået helt ud nu, bare rolig. Jeg fik dog også en enkel pizza i Lørdags på arbejdet. Altså efter sådan en hård arbejdsdag, så tænkte jeg at det nok ikke gør så meget. Det kan jeg jo også se på denne uges vægttab. Hele 1,6 kilo er blevet smidt af i denne uge, og det er jeg rigtig tilfreds med! 

Fik også løbet en tur i morges, dog på en helt anden rute eftersom jeg pt. befinder mig i Tårs. Den var noget hårdere end den hjemme i Asaa, men jeg kom igennem! Så indtil videre er jeg godt meget stolt af mig selv, for selvom der har været nogle mindre svipsere, så har jeg alligevel kommet igennem ugens mål og mere end det. Så jeg tillader mig lige at klappe mig selv på skulderen 

Jeg ser frem til næste Mandag, når jeg skal i gang med at styrketræne, og se denne uges resultat. Jeg kan så småt begynde at mærke at jeg er blevet gladere for mig selv, det føles skønt! 

Til sidst vil jeg bare sige tak til jer alle der følger mig. Den sidste blog blev næsten læst 250 gange! Det er ret vildt syntes jeg, og det fandme noget der varmer hjertet! I er sgu for dejlige, og vi ses igen i næste uge! 

De kærligste hilsener MarcelMange tak til jer der læser med! Vi ses igen i næste uge :)


18-04-2012 - 13:53

Rejsen er nu begyndt

Hejsa folk!
Jeg beklager i den grad at jeg først har får smidt bloggen op nu, eftersom jeg faktisk skrev det Mandag aften. Jeg håber at i stadig er interesserede i at læse med. Denne gang linker jeg bare til bloggen, og vil for eftertiden have den linket nede i min signatur.
På forhånd mange tak, og mange tak for al den dejlige respons herinde, det er fedt at se der er så mange der gerne vil hjælpe mig og sende gode tanker min vej. Jeg er jer evig taknemmelige!

http://www.deldig.dk/blogs/brodersalsa/11280-marcels-vaegttab-rejsen-er-nu-begyndt.html

- De kærligste hilsener Marcel :)
13-04-2012 - 14:26

Rejsen til et sundere liv

Hejsa kære folk.
Eftersom jeg på det seneste er blevet alt for overvægtig, så har jeg oprettet en blog så folk kan følge min rejse. Jeg har nemlig brug for en masse støtte til dette.
I stedet for at linke til den blog jeg har oprettet ville jeg bare kopiere det her ind.Marcels vægttab: Prolog

Dette er starten på en helt ny blogserie med det formål at venner og bekendte, og muligvis folk som skulle have interesse i at følge min lille kamp mod et sundere liv og øget selvtillid. Jeg vil tale åbent om det, og ikke skjule noget. Formålet er at opnå en masse støtte til det.

Jeg har på det seneste haft et gevaldigt underskud af energi, og det kan jeg efterhånden mærke på min trivielle hverdag. Jeg har egentlig ikke lyst til så meget længere efterhånden. Jeg er blevet mere doven end nogensinde før og det har resulteret at min vægt er steget mere end jeg nogensinde kunne frygte. Jeg tjekkede min vægt i sidste uge og der viste den 117,4 kilo!! What the fuck.. Jeg vidste godt at jeg havde taget på, men det tal kom helt bag på mig. Dette forklarer min pludselig permanente dobbelthage,den gravidlignende mave som jeg har fået, bumser alle mulige steder hvor der ikke burde være bumser, strækmærker på min mave som mest af ligner at jeg er blevet flænset utallige gange af Wolverine over kroppen.

Det er ret skræmmende når man tager i betragtning at jeg for 2-3 år siden vejede omkring de 85 kilo. Der er en masse tøj jeg ikke længere kan passe, men det var åbenbart ikke nok til at give mig den lussing jeg havde brug for.

Grunden til at jeg har brug for at skrive denne blogserie er fordi jeg har brug for noget motivation, eftersom jeg ikke kan fremkalde den på egen hånd. Det er derfor jeg har brug for jeres support til dette. På Mandag begynder jeg på mit nye liv, som skal give mig en øget selvtillid. Min selvtillid er skudt helt i bund og jeg tør efterhånden kun at snakke med folk som ved hvem jeg er, og holder af mig som den jeg er. Ved at jeg deler dette med jer, så har jeg et ansvar for at leve op til de krav jeg stiller mig selv. Så hvis i følger denne blog, så ved i hvad jeg går i gennem og i kan følge mit vægttab. For hvis jeg nu startede på denne kur "alene", så er det sværere at skaffe et skulderklap eller få ros med mindre folk kan se på mig at jeg har tabt mig eller så skal jeg selv bringe det op i de daglige samtaler, og det kan ofte være besværligt.Jeg har brug for at vide at det jeg gør er "sejt", og jeg gør det godt. På den måde får jeg både skabt noget motivation og jeg får en øget selvtillid, og derved endnu større lyst til at forsætte.

Men for at kunne gå hele vejen og derfor har jeg også brug for nogle mål som jeg ved at jeg kan opnå, helt realistisk. Målene ser (indtil videre) således ud:

1. Løb en tur 3 gange om ugen
2. Styrketræne mm. 3 gange om ugen
3. D.16 maj skal jeg have tabt mig 5 kilo
4. D. 16 oktober skal jeg være nede på de 100 kilo
5. Inden året er omme skal jeg ned på i hvert fald de 95 kilo
6. Maksimum en halv liter sodavand om ugen. 

Jeg vil fra Mandag til Mandag komme med en opdatering om hvordan det går, og jeg vil smide nogle billeder op på Facebook, så i måske om et halvt år kan se hvor meget der er sket.

Jeg håber virkelig at i vil bakke op om det her, for det er jer jeg har brug for at kunne nå i mål, og vigtigst af alt: BLIVE I MÅLET!

- Mange hilsener Marcel
 
Jeg håber virkelig i at vil støtte mig op omkring dette. Selvom jeg ikke kender jer og omvendt, så vil jeres støtte betyde alverden for mig.

I får også lige linket til bloggen:
http://www.deldig.dk/blogs/brodersalsa/custom115-marcels-vaegttab-prolog.html

God weekend til jer alle! :) 
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her