Nerotana's blog
10-07-2012 - 22:05

Damn!

Hey peeps!
Så er jeg langt om længe tilbage efter små tre uger. Jeg beklager selvfølgelig ventetiden, men der er simpelthen sket så meget de sidste par uger. Virkelig meget!
Der har været eksamen, et brud med kæresten efter en uheldig episode og en en del studentergilder, en flytning til Aalborg 1/8 og har netop i dag fået arbejde hos Jysk Analyse, eller rettere sagt; Det er mig der kommer til at ringe og forstyrre netop dig i aftensmaden. Det har nok også været med til, at det ikke er gået op af bakke de sidste par uger, angående min motion og min vægt. Jeg har nemlig taget et helt kilo på siden sidst, og det skammer jeg mig så grusomt over. Jeg har heldigvis ferie nu, så der er en masse tid til at få rørt sig.

Men jeg må simpelthen se at få samlet min røv op, og komme i gang igen. Jeg har fundet et helt nyt løbeprogram, som jeg har tænkt mig at tage fra bunden, for at komme op i gear igen. Jeg har dog stadig haft nogle natlige gåture, og jeg har da også få gange lavet workouts herhjemme med forskellige øvelser, men det er jo bare ikke nok. Nu hvor jeg snart flytter til Aalborg, så må jeg se at komme i gang i de styrkecentre og få smidt en masse overflødigt fedt. Så hvis du har nogle tips til nogle træningsprogrammer, så smid dem endelig efter mig, jeg er ret nysgerrig i at se hvilke programmer der er. 

Det er pretty much det jeg har at skrive om den her gang. Det blev ikke den store lagkage, som det nok burde ha' været efter den længere pause fra bloggen. Vigtigst af alt, så har jeg det godt, trods alt. I må nyde jeres sommerferie derude, indtil vi ses næste Mandag. 

Auf wiedersehen skønne mennesker! 


Og jeg har faktisk en mindre tilføjelse til bloggen:
Jeg snakkede med min storebror, og han sagde at jeg skulle betragte bruddet med min kæreste som en ny begyndelse eftersom jeg netop har fået arbejde og lejlighed venter lige om hjørnet, og selvom det ikke er gået så fantastisk her på det sidste angående vægttabet, så skal jeg nok få det vendt.
Så nu er jeg for alvor parat til et helt nyt liv! Kom i gang Marcel, du kan jo sagtens!

 
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her