Nerotana's blog
13-04-2012 - 14:26

Rejsen til et sundere liv

Hejsa kære folk.
Eftersom jeg på det seneste er blevet alt for overvægtig, så har jeg oprettet en blog så folk kan følge min rejse. Jeg har nemlig brug for en masse støtte til dette.
I stedet for at linke til den blog jeg har oprettet ville jeg bare kopiere det her ind.Marcels vægttab: Prolog

Dette er starten på en helt ny blogserie med det formål at venner og bekendte, og muligvis folk som skulle have interesse i at følge min lille kamp mod et sundere liv og øget selvtillid. Jeg vil tale åbent om det, og ikke skjule noget. Formålet er at opnå en masse støtte til det.

Jeg har på det seneste haft et gevaldigt underskud af energi, og det kan jeg efterhånden mærke på min trivielle hverdag. Jeg har egentlig ikke lyst til så meget længere efterhånden. Jeg er blevet mere doven end nogensinde før og det har resulteret at min vægt er steget mere end jeg nogensinde kunne frygte. Jeg tjekkede min vægt i sidste uge og der viste den 117,4 kilo!! What the fuck.. Jeg vidste godt at jeg havde taget på, men det tal kom helt bag på mig. Dette forklarer min pludselig permanente dobbelthage,den gravidlignende mave som jeg har fået, bumser alle mulige steder hvor der ikke burde være bumser, strækmærker på min mave som mest af ligner at jeg er blevet flænset utallige gange af Wolverine over kroppen.

Det er ret skræmmende når man tager i betragtning at jeg for 2-3 år siden vejede omkring de 85 kilo. Der er en masse tøj jeg ikke længere kan passe, men det var åbenbart ikke nok til at give mig den lussing jeg havde brug for.

Grunden til at jeg har brug for at skrive denne blogserie er fordi jeg har brug for noget motivation, eftersom jeg ikke kan fremkalde den på egen hånd. Det er derfor jeg har brug for jeres support til dette. På Mandag begynder jeg på mit nye liv, som skal give mig en øget selvtillid. Min selvtillid er skudt helt i bund og jeg tør efterhånden kun at snakke med folk som ved hvem jeg er, og holder af mig som den jeg er. Ved at jeg deler dette med jer, så har jeg et ansvar for at leve op til de krav jeg stiller mig selv. Så hvis i følger denne blog, så ved i hvad jeg går i gennem og i kan følge mit vægttab. For hvis jeg nu startede på denne kur "alene", så er det sværere at skaffe et skulderklap eller få ros med mindre folk kan se på mig at jeg har tabt mig eller så skal jeg selv bringe det op i de daglige samtaler, og det kan ofte være besværligt.Jeg har brug for at vide at det jeg gør er "sejt", og jeg gør det godt. På den måde får jeg både skabt noget motivation og jeg får en øget selvtillid, og derved endnu større lyst til at forsætte.

Men for at kunne gå hele vejen og derfor har jeg også brug for nogle mål som jeg ved at jeg kan opnå, helt realistisk. Målene ser (indtil videre) således ud:

1. Løb en tur 3 gange om ugen
2. Styrketræne mm. 3 gange om ugen
3. D.16 maj skal jeg have tabt mig 5 kilo
4. D. 16 oktober skal jeg være nede på de 100 kilo
5. Inden året er omme skal jeg ned på i hvert fald de 95 kilo
6. Maksimum en halv liter sodavand om ugen. 

Jeg vil fra Mandag til Mandag komme med en opdatering om hvordan det går, og jeg vil smide nogle billeder op på Facebook, så i måske om et halvt år kan se hvor meget der er sket.

Jeg håber virkelig at i vil bakke op om det her, for det er jer jeg har brug for at kunne nå i mål, og vigtigst af alt: BLIVE I MÅLET!

- Mange hilsener Marcel
 
Jeg håber virkelig i at vil støtte mig op omkring dette. Selvom jeg ikke kender jer og omvendt, så vil jeres støtte betyde alverden for mig.

I får også lige linket til bloggen:
http://www.deldig.dk/blogs/brodersalsa/custom115-marcels-vaegttab-prolog.html

God weekend til jer alle! :) 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her