Nerotana's blog
24-05-2012 - 17:02

B.S ville være stolt!

Hejsa Life'ere! 
Da de sidste par dage er gået med analyse til et projekt på uni, så får jeg altså smidt min blog ind nu. Håber i forstår :)

Hejsa folk!
På trods af at det kun er 5 dage siden sidst, så er det gået pænt godt og med et helt okay resultat. Jeg glemte simpelthen at der var Mandag i morges, så jeg glemte alt om at smutte på vægten. Jeg har dog været på vægten efterfølgende, men jeg tjekker lige igen i morgen tidlig. Vægten stod i dag på 113,1 og det vil sige at der er røget 200 gram, men som sagt det kan sagtens være ændret i morgen tidlig. Til dem der kun læser herinde, så smider jeg lige en kommentar nede i feltet, så i også kan følge med, og ikke skal vente en hel uge på resultatet.

Siden sidst har det været lidt actionpacked. I Lørdags var jeg på øvelse med en god kammerat. Og hvilken øvelse.. Jeg skal lige love for det var hårdt. Klokken 9:00 ankom Jesper, som havde syet et program sammen, som jeg dog ikke måtte få at vide, og første punkt på dagordenen var en løbetur på 3km. Jeg er vandt til at løbe 3km, men jeg er kun vant til interval, så der kom masser af sved på panden, allerede halvvejs. Halvvejs var jeg faktisk ret ødelagt for at sige det mildt. Men(!) jeg havde ikke i sinde at give op, og selvom jeg ikke løb hele vejen, så pressede jeg alligevel mere end jeg troede jeg kunne. Dette var kun det første punkt. Det andet punkt var en styrketræning på omkring 40 minutter, hvor jeg fik trænet fire muskelgrupper. Altså det var da hårdt, men det var mere "afslappende", om man vil. Det har dog resulteret i en ufattelig øm krop de sidste to dage, men bestemt det værd! På vej til næste punkt kunne jeg godt mærke en anelse træthed, men var jeg stadig fit for fight! 
Og det skulle jeg så sandelig også være. Vi tog hen til en forhindringsbane ved Hvorup Kasserne. Der blev hoppet, kravlet i rør, løbet og formåede også at smadre mit skridt ved en træstamme. Jesus, det var hårdt! Altså ikke bare hårdt, men stadiet over. Jeg skulle kæmpe meget for at komme i mål, og glæden trådte frem. Glæden var dog ganske kort, for der ventede en omgang mere. Great. Nå, jeg måtte ganske simpelt bare finde mit gåpåmod frem, og så naile banen endnu en gang. Efter de 3 første forhindringer var jeg kvæstet. Virkelig, virkelig ødelagt. Jeg blev dog nødt til at forsætte, for det SKULLE jeg! Jeg tog et par forhindringer mere, og sprang over få stykker. Da der manglede to forhindringer kunne jeg sagtens ligge mig til at dø. Jeg valgte dog alternativet og fandt de sidste kræfter frem, og hoppede over 4 "hegn" i bedste Rambo-stil, og så skulle der bare løbes 50 meter mere. Det tog i virkeligheden ikke mere end 10-15 sekunder, men jeg følte at det varede 1-2 minutter. De sidste par skridt nåede over målstregen, og jeg smed mig i jorden og skreg så meget jeg nu kunne. Jeg klarede det fandme! Og uden at whine som en lille bitch.

Jeg fandt altså ud af, at min krop kan klare meget mere end man lige går og tror. Hvis sindet er med, så er man ustoppelig. En maskine som bare kan blive ved og ved. Lidt ala de der Duracell kaniner, som bare bliver ved. Det er bestemt noget jeg kan tage med mig senere!

Nå, men det var altså ikke den sidste øvelse. Vi kørte ind på en rasteplads, lige for at få noget frisk luft igennem et filter. Dog ud af det blå går Jesper amok og råber "PAK DIN TASKE, DER ER EN PICK-UP 1,5 KM HERFRA, DU HAR 20 MINUTTER, KOM AFSTED!". Det var pænt svært at tage seriøst, ikke mindst fordi det tager ingen tid at gå 1,5 km. Sjovt var det dog. 

Nu var der så frokost. Vi nappede os en bitte sandwich og nød den fine danske natur, og til min store overraskelse får jeg at vide at vi er færdige for i dag. Jeg havde af en eller anden grund fået den opfattelse at det noget der varede længere tid. Ikke desto mindre, så var det en rigtig god, og blandt de hårdeste dage i uendelige tider. 

Som overskriften siger: Så ville B.S være stolt af mig. Det er jeg ikke sekund i tvivl om. Og jeg ville få mere nature survival credit end Bubber. 

Jeg vil sige mange tak til Jesper for at bruge tid på denne tur. Det har været en fysisk hård dag, og jeg lærte at ordsproget "Hvor der er vilje, er der en vej" ikke er noget pis. Og hvis det ikke var for Jesper, så havde i fået en pænt kedelig blog. 

Tak hvis du har læst med helt hertil, jeg blev vist lidt opsat på at skrive om den fremragende og actionpackede tur. Jeg værdsætter jeres støtte og råd ufattelig meget. 

Ha' det godt til vi ses igen!
-Marcel Dahl Nielsen, over and out!

En opdatering på vægten, som bliver nævnt i bloggen: 113,1 var vægten såmænd også på dagen efter :)
Tak for du/i gider at læse med, i er en skøn folkegruppe, ingen tvivl om det!

-Jeres alles Nerotana 
17-05-2012 - 22:36

1.Måned overstået!

Hej kære Xboxlife folk!
Her kommer den blog som jeg skrev i går aftes. Grunden til at jeg skrev det i går frem for i Mandags er af den grund at det var i går at jeg havde været i gang i en måned. Derfor fandt jeg det passende at skrive i går :)
Here you go:

Hejsa folk!
Grunden til at bloggen først kommer frem i dag er fordi i dag, som titlen hentyder til, er det en måned siden jeg fyrede startskudet af. Så jeg fandt det lidt mere relevant at lave en blog i dag 

Lad os starte med vægten:
For en måned siden var min vægt på 116,2 kilo, og i dag kan jeg afsløre at min vægt er kommet ned på 113,3 kilo. Det vil sige, at jeg næsten har tabt mig 3 kilo på en måned, og selvom jeg ikke kom op på de 5 kilo som jeg havde sat som mål, så er jeg stadig en tilfreds herre.
Den her uge syntes jeg faktisk at det er gået bedre i forhold de sidste par uger, hvilken også kan ses på vægten. Jeg har holdt min kost på et fint niveau og motionen har været som den plejer. Jeg vil dog nævne at jeg måske i sidste uge havde mistet lidt gå-på-mod. Altså at jeg f.eks. laver om på mit mål i sidste øjeblik og faktisk ikke prøver at ramme målet. Jeg fik et velfortjent spark, og det var det jeg havde brug for. Jeg bliver nødt til at tro på mig selv ellers kommer det til at gå galt .

I den kommende uge kommer der til at ske lidt ting som ikke plejer at ske. En af mine fornemme venner har lokket mig til at tage på en eller anden tur. Jeg har ingen ide om hvad den indebærer, udover at jeg skal medbringe badetøj og mit A-Game. Det ser jeg ret meget frem til, og jeg er ikke et sekund i tvivl om det bliver hårdt, men uanset hvad det end er så vil jeg gøre alt for at for at komme igennem det! Det bliver godt.

Starten på det forløb er ikke helt gået som jeg havde forventet, men der var en masse man skulle vænne sig til, men jeg føler at det er ved at være ovre nu og jeg endelig kan komme ordentligt i gang. Nu er vægten heller ikke alt, for jeg kan bestemt mærke på mit løb at det bliver forbedret for hver gang jeg er ude og løbe, og følelsen at nå i mål er lige skøn hver gang. Og så er det i øvrigt en herlig start på dagen! Jeg har holdt min sodavandsgrænse for det meste, og det er jeg ret overrasket over. Før i tiden kunne jeg satens finde på at købe 3-5 2 liters om ugen (!), men ændringen til kun en halv liter om ugen har slet ikke været hård. Det havde jeg slet ikke forestillet mig at det kunne lade sig gøre så hurtigt!

Den næste måned skal jeg dog gøre noget mere ud af min styrketræning, for den har nærmest ikke været til stede i denne måned. Jeg kunne også sagtens se mig selv tage i svømmehallen på et tidspunkt, for det skulle meget gerne give godt. Jeg har egentlig heller ikke fået dyrket cyklingen så meget. 
Men som sagt, så har det været lidt af en omvæltning bare at skulle lave om på sin kost så meget, så det eneste jeg har kunne overskue til at starte med er altså løb. Jeg er dog så småt ved at vænne mig til forandringerne nu, så det er kun et spørgsmål om tid før det får et ordentligt spark!

Og stadigvæk får jeg ros og tips til alle mulige ting, og det værdsætter jeg. Mange, mange tak, og vi ses (allerede) igen på Mandag!

-Hilsen Marcel

 
09-05-2012 - 15:25

De små og store forbedringer

Hejsa Xbox folk! Jeg beklager at bloggen først kommer herind nu, men har haft lidt at se til :)

Hejsa folks!
Så er der atter gået en uge, og igen er det tid til en blog. Som overskriften hentyder til, så er der sket nogle forbedringer i denne uge. Ganske vist nogle lidt overraskende forbedringer, men også en lidt skuffende overraskelse.

Lad os bare starte med denne uges vægt: 114,4. Ikke det største tab og er nok inderst inde lidt skuffet, men det går i det mindste den rigtige vej så jeg kan skam ikke klage! Mit umiddelbare bud på at vægten ikke er røget længere ned er pga. jeg var på to drukture i den forgangne uge, hvor der blev drukket masser af øl og spist noget fastfood. Puha. Eftersom at jeg skal have tabt mig 5 kilo efter den første måned har jeg valgt at skrotte dette mål, for det tvivler jeg noget på at jeg kan nå indenfor 9 dage. I stedet vil jeg hellere satse på at komme under 114, da det er mere realistisk og et mål jeg tror at jeg kan holde. 

Men nu til det gode: Her i Lørdags var jeg ude og løbe min første rute på 3 kilometer med 2 minutters løb og 2 minutter hvor jeg går i et lettere hurtigt tempo. Det gik virkelig fantastisk! Jeg overvejede godt nok at bare tage den nemme løsning og så bare løbe direkte hjem, da jeg kom til det nye skift i min rute, men jeg fandt motivationen og det var jo slet ikke så slemt. Jojo det var fårking hårdt, men jeg tog mig sammen! De sidste 2 minutter med løb gik faktisk som smurt, og jeg kunne så småt mærke nogle forbedringer i mit løb, og GUD(!) hvor er det en fantastisk følelse. Jeg var skide stolt af mig selv da jeg kom hjem 

Jeg kom op i centret to gange i løbet af ugen, Mandag og Torsdag. Jeg har valgt ikke at gå i gang med selve styrketræningen endnu, da jeg godt vil af med noget overflødigt fedt først. Jeg har også tænkt mig at tage i svømmehallen i den kommende uge og svømme da det giver utrolig godt. Et herligt alternativ i forhold til løb og cykling.

Så status so far er at jeg har tabt mig 1,8 kilo siden jeg startede d. 16 April (3,0 kilo hvis man tæller vægttabet med inden jeg gik i gang). Jeg havde måske forventet lidt mere, men fordi jeg kan mærke at min kondi er ved at blive bedre, så er jeg faktisk ok tilfreds. 
Kom gerne med nogle spørgsmål, respons eller gode råd, så skal jeg nok give jer et svar, det lover jeg!

Så et lille, men stadig betydningsfuldt, skridt frem i denne uge. Mange tak til jer som læser med, fuck jeg elsker jer! 
Ha' en god uge indtil vi ses igen om en uge

- Låååve Marcel

Mange tak til jer der læser med, og giver mig gode fifs! I må forsat ha' en god uge :) 
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her