Nerotana's blog
30-04-2012 - 23:42

Den svære kamp eller piece of cake?

Hey peeps!
Endnu er atter gået, og det er nu igen blevet Mandag. Det betyder selvfølgelig en tur på vægten og skrivelsen af denne blog. Vægten i denne uge er faktisk uændret i forhold til sidste uge. Det er nu ganske fint, men jeg havde nu håbet på noget mere. Det har nok noget at gøre med min mindre sløje uge.

Den forgangne uge var helt klart noget sværere end den første. For det første fik jeg ikke rørt mig så meget. Det blev dog selvfølgelig til de to løbeture, men udover det blev det blot til nogle gåture, hvilket godt kunne være bedre syntes jeg selv. 
For det andet så blev jeg angreb af enkelte fristelser. I går, Søndag, hvor jeg var alene hjemme tog jeg et stykke kage, som jeg i den grad fortryder nu, og så blev det til en sodavand for meget også. Det er selvfølgelig ikke ting som får alvorlige konsekvenser i fremtiden, men lige nu er det selvfølgelig en anelse trist at jeg ikke bare modstod det. 
Det er dog ikke noget som slår mig ud, og det betyder blot at jeg bare skal kæmpe videre.

Og i denne uge får den sgu en skalle! Jeg er nemlig begyndt i motioncenteret igen, og det var fandme rart! Det blev til 20 minutters løb, 15 minutter på romaskinen og 10 minutter på en cykel. Næsten allerede bare i dag har jeg fået rørt mig mere end jeg gjorde i sidste uge, og det bedste er at jeg skal derop flere gange i ugen! Det er skønt at være gang igen.
Så jeg ser frem til forbedringer på næste Mandag, og jeg glæder mig til at fortælle jer om det. Jeg har ikke i sinde at skuffe hverken mig selv (hæhæ) eller jer andre som følger med! 

Tak for at læse med, og det er dejligt at høre fra folk. I er dejlige, og jeg værdsætter hver enkelt af jer. Vi ses i næste uge! 


Det var bloggen for denne uge, jeg takker mange gange for de gode råd som i giver mig, og selvfølgelig også masser af tak til jer der læser med! :)

-De kærligste hilsener Marcel Dahl Nielsen 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her