Nerotana's blog
24-04-2012 - 08:52

Klar,parat, START!

Heyo peeps!
Her får i det nyeste udskud fra min blog, samt billeder af min vægt, enjoy! :

Startvægten:
Xboxlife Share!

Resultatet efter første uge:

Xboxlife Share!

Her kommer bloggen så:


Klar, parat, START! 


Hejsa folk! Endnu en gang er det blevet Mandag og det betyder at i får endnu et dejligt blogindlæg! Yay!

Lad mig bare starte med at sige det: Ugen er gået over alt forventning. Fik opnået mine mål for ugen - og mere til. Onsdag blev det til en 14 km lang cykeltur sammen med en god kammerat. Planen var jo godt at jeg skulle ud cykle, men havde godt nok ikke regnet med sådan en lang tur! Men jeg havde det fantastisk bagefter, udover kraftige smerter om bagi, men det er en anden historie.. Fredag morgen blev det også til en god løbetur. Det er skønt at man kan mærke den motivation, altså en form for drivkraft, som bare gør at man kridter løbeskoen helt uden at skulle tvinge sig selv til det.
Lørdag blev det så en dag på arbejde fra 07:00 - 16:30, så der fik jeg også rørt mig en del. Samme aften blev det til en god gåtur på en 45 minutters tid. Søndag blev lidt en hviledag, men alligevel fik der sneget sig en halv times gåtur ind, så thumbs up! 

Generelt har kosten været god, og jeg har kunne beherske mig. Morgenmaden er nu blevet til Havregryn med forskellige frugter og/eller rosiner, og det er faktisk overraskende lækkert! Der blev dog drukket en dåse for meget sodavand i Lørdags, men det kan ske og det betyder ikke at jeg er slået helt ud nu, bare rolig. Jeg fik dog også en enkel pizza i Lørdags på arbejdet. Altså efter sådan en hård arbejdsdag, så tænkte jeg at det nok ikke gør så meget. Det kan jeg jo også se på denne uges vægttab. Hele 1,6 kilo er blevet smidt af i denne uge, og det er jeg rigtig tilfreds med! 

Fik også løbet en tur i morges, dog på en helt anden rute eftersom jeg pt. befinder mig i Tårs. Den var noget hårdere end den hjemme i Asaa, men jeg kom igennem! Så indtil videre er jeg godt meget stolt af mig selv, for selvom der har været nogle mindre svipsere, så har jeg alligevel kommet igennem ugens mål og mere end det. Så jeg tillader mig lige at klappe mig selv på skulderen 

Jeg ser frem til næste Mandag, når jeg skal i gang med at styrketræne, og se denne uges resultat. Jeg kan så småt begynde at mærke at jeg er blevet gladere for mig selv, det føles skønt! 

Til sidst vil jeg bare sige tak til jer alle der følger mig. Den sidste blog blev næsten læst 250 gange! Det er ret vildt syntes jeg, og det fandme noget der varmer hjertet! I er sgu for dejlige, og vi ses igen i næste uge! 

De kærligste hilsener MarcelMange tak til jer der læser med! Vi ses igen i næste uge :)


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her