Nerotana's blog
15-06-2012 - 16:11

Så langt, så godt!

Heyo life'ere, så er det blogtid!

Hej folk. Atter en gang er det blevet tid til en opsummering af min uge. 
Jeg ved godt det er Tirsdag, og det også var således i sidste uge, men det er ikke ensbetydende med at det er den faste dag for blogs .
Desuden, så runder jeg de to måneder på Lørdag, men eftersom der er en større familiefest Lørdag, så får jeg ikke tid til at skrive om det før Mandag. 

Nå, lad os komme i gang!
Siden sidst er der endnu en gang er en fin andel af kilo røget af kroppen. Ikke lige så højt som sidst, men stadigvæk fremad! Vi er hermed nede på 110,6, og det vil sige at vi nu runder 6 kilo. Jeg er ret stolt over at jeg endnu ikke har haft nogen tilbagegang endnu i forløbet, og at der altså har været et par uger hvor vægten har stået stille, så resultatet er indre mindre end tilfredsstillende!

En anden større positiv ting jeg har oplevet i denne uge er en hjemmeside jeg har fået anbefalet. Siden hedder Fitocracy.com, og er en fantastisk motivations maskine! Siden er især god for en nørd som mig, da man på siden optjener point for hver gang man har lavet noget motion, og så kan stige i levels. Ikke nok med det, så er der forskellige challenges og quests som man kan udføre. Det fungerer utrolig godt, og jeg er blevet del af en god gruppe derinde, så jeg bare bliver motiveret yderligere!
F.eks. Fredag aften besluttede jeg mig for at gå en tur, bare lige ned til havet og tilbage igen. Jeg kunne mærke på min krop, at den vil meget mere end den mindre tur, så den valgte simpelthen at gå meget længere. Og i hvilket tempo. Jeg har aldrig gået så lang en distance så hurtigt. Min krop var nærmest som en maskine der havde overtaget min krop, og bare blev ved med at gå! Så i stedet for en tur på omkring de 2 kilometer, så blev det altså en tur på næsten 8 kilometer. En alt for lækker følelse bagefter! Og jeg er ret sikker på at det var pga. den førnævnte hjemmeside der motiverede kroppen endnu mere til at gå ekstra, så jeg kunne få nogle flere point! 

Det må hvis være de højdepunkterne i denne uge. Jeg er altid frisk på at svare på spørgsmål, hvis i vil vide noget mere osv., i skal i hvert fald ikke holde jer tilbage! 
Vi ses i næste uge herlige mennesker, og pas godt på jer selv indtil da!

-Marcel Dahl Nielsen, over and out!

Vi ses snart igen! Tak for den kæmpemæssige støtte herinde, det er simpelthen så lækkert! 
06-06-2012 - 21:42

Optur!

Hejsa igen Life'ere!
Lad mig starte med at sige, at jeg beklager rigtig, rigtig meget at jeg glemte at smide sidste uges blog op. Det er fuldstændig gået forbi mig. Håber stadig at i vil læse med! :)

Hejsa folk!
Der er nu passeret endnu en uge, og her kommer det nyeste eksemplar af min blog! Og jeg ved i har glædet jer, for sikke da en uge!
Lad os bare starte med den første optur: Vægten. For der er satme kommet fremskridt! Der er røget hele 1,6 kilo bare i denne uge, eller rettere sagt, forrige uge. Det er jo helt vildt. Ikke mindst fordi jeg faktisk troede at det ville gå knap så godt. Der har jo netop været marked, og der er blevet drukket igennem. Har ikke tal på hvor mange genstande jeg har fået, men det er en del. Og alkohol er ikke det sundeste i verdenen, det tror jeg godt at vi kan blive enige om. Ikke nok med det, så har kosten over weekenden heller ikke været noget sundhedsstyrelsen ville være særlig glad for. Så alt i alt er jeg glad og lykkelig over det fine resultat. 
Det skal dog siges at det kun var i weekenden at kosten har været sådan. For efter jeg begyndte at bruge madloggen, så er jeg blevet meget mere opmærksom på hvad jeg spiser og hvor meget maden egentlig feder, og hvor meget jeg må indtage i løbet af en dag. Så jeg tror at en del af succesen er madloggens skyld. 

En anden succes jeg oplevede i løbet er ugen er i forbindelse med mit løb. Jeg slog nemlig min rekord! Med hele 1 minut og 30 sekunder. Så jeg tager altså pt. 3 km på lidt over 20 minutter, hvilket jeg er ret stolt af. Det lyder måske ikke af så meget for nogen, men det er min egen lille personlige sejr og en lækker motivation. Så jeg er godt nok fit for fight nu! 

Den sidste optur fandt også sted i løbet af weekenden. Jeg fik nemlig at vide at man kunne se på mig at jeg havde tabt mig! Jeg har selv lagt lidt mærke til det, men synet kan sagtens bedrage når man ser det med egne øjne. Det er netop dette som gjorde at jeg startede den her blog, nemlig at få folk opmærksomme på mit vægttab, og rose mig (altså hvis der er en grund til det selvfølgelig), uden at jeg egentlig selv skulle bringe det på banen. Det var møghamrende fedt!

Så som i kan se, så har denne uge ikke været så tosset. Jeg er en glad herre for tiden! Og jeg er rigtig glad for min "fanskare", som der følger med hver eneste uge, og bruger deres dyrebare tid på at læse om mit lille liv. Mange mange tak! Også til jer som bare læser med i ny og næ, i skal da heller ikke snydes! 
Så ha' det dejligt indtil vi ses igen om en bette uge. 

-Mange dejlige hilsener fra Marcel! peace out 
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her