Cena's blog
24-01-2013 - 11:28

(Opdateret) Fifa din store lort! Part 2

I er sikkert ved at være trætte af at høre på mit Fifa brok, men jeg bliver simpelthen nødt til at vise nogle af de ting jeg oplever i næsten hver kamp!

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/149495888

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/149582200

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/149583095

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/149583107 Den første kamp taber jeg stort fordi jeg bliver nødt til at satse hele butikken for at prøve at få point.

Det der irriterer mig at jeg spiller mig frem til en del chancer men enten skyder jeg lige på målmanden, eller forbi målet fordi jeg overplacerer.
Når modstanderne skyder lige på så smutter den under min målmand næsten hver gang, og det er lige meget om det er Cech, De Gea eller Neuer.
De ting som sker i ovenstående videoer sker aldrig for mig i den anden ende, og hvis det gør så kommer der en modstander og vælter mig uden jeg får noget.
Gør jeg noget som helst i feltet i den anden ende, så bliver der dømt straffe prompte.

Hvordan er jeres styrrings indstillinger? Spiller i med hjulpet eller semi på jeres afslutninger?
Holder i knappen inde et stykke tid eller tabber i den?

Jeg har overvejet at prøve at skifte tilbage til min slidte controller, da mine problemer med afslutninger faktisk først er kommet efter jeg har købt den nye controller. 
Jeg er nu rykket fra division 5 til 8 og har vundet noget der minder om 2-3 kampe og spillet 2 uafgjort.
Jeg ved ikke om det er fordi jeg møder de lidt mere hardcore spillere her i hverdagene frem for i weekenden, da jeg simpelthen ikke kan være blevet så dårlig på 5-6 dage.

Jeg tror sku bare snart spillet ryger på hylden, da de sidste par dage har gjort mig mere sur end COD serien nogensinde har gjort.


......SUK


Update:
Det var åbenbart den nye controller som jeg ikke magtede at spille med. Har efter skiftet vundet de fleste kampe, og føler nu jeg har kontrol med hvad jeg laver.
Irriterende man skal have 20 dårlige kampe før man overvejer at det er den sprit nye controller man har købt som er noget lort.
Har i andre oplevet noget lignende når i skiftede controller?


//Cena
22-01-2013 - 21:57

Fifa din store lort!

I år havde jeg besluttet det skulle være! I år skulle jeg spille en masse kampe online og have det sjovt.

Det gik også fint de første på serier. I serie 6 spillede jeg mig i gennem med 1 uafgjort og resten sejre. Jeg tænkte at jeg nok også ville klare mig i gennem serie 5 uden de store problemer.
Men her ramte jeg fuldstændig muren. Jeg tror ikke jeg fik mere end 1-2 sejre og resten var nederlag.

Det var som om det var umuligt for mig at score, selvom jeg spiller mig til fuldstændig åbne chancer.  Og modstanderne laver de mest latterlige mål, hvor man nogen gange er i tvivl om min bagerste mand på banen rent faktisk godt ved han må bruge hænderne.

Jeg tog det som en mand og tænkte at serie 5 måske var mit nuværende niveau. Men nu taber jeg kraft edme også alle kampe her.
Jeg har ikke tidligere haft problemer med at score, men nu kan jeg simpelthen ikke score uanset hvor stor chancen er. Og når jeg skyder udefra får deres målmand altid lige hånden på eller hiver en syg fodparade op.
Men i den anden ende scorer modstanderne uden de store problemer, og selv en målmand som Cech virker som en komplet idiot når jeg spiller med Chelsea. Og De Gea laver det ene drop efter det andet.
Jeg må indrømme at jeg efterhånden er ved at give op! Hvad fanden er det jeg gør galt?

Jeg kunne godt tænke mig nogle råd omkring hvilke hold i spiller med, formation osv osv. For det er sku som om jeg ikke rigtig udvikler mit spil i øjeblikket, og fortsætter det rykker jeg ned i serie 4, og taber sikkert også dernede. 
Please hjælp mig, for ellers ryger Fifa 13 sku snart på hylden igen. Mit i forvejen pirlige temperement kan ikke klare at tabe kampe hvor jeg har 5-10 skud på modstanderens mål og de har en enkelt afslutning og vinder. Føler mig totalt grin!

Håber i kan hjælpe mig!

//Cena 
16-01-2013 - 19:13

Onlinekoder/DLC foræres væk!

Fordi i var nogle assholes og ikke havde noget spændende som jeg kunne tænke mig, så lykkedes det mig ikke at få byttet:
- Far Cry 3
- Assassins Creed 3 

til noget andet spændende. Derfor måtte jeg gå i Blockbuster med spillene og få pengene på mit Blockbuster kort.

Men inden jeg smuttede jeg i Blockbuster tog jeg dog online/multiplayer koderne på ovenstående spil (Som jeg ikke selv gad at bruge) da jeg ikke syntes de skulle gå til en heldig køber derinde, da jeg så hellere ville forære dem en fellow gamer herinde.

Så derfor kan du skrive hvilket spil du ønsker online koderne til i kommentarene. Du må kun skrive et enkelt spil da alle koder ikke skal gå til den samme! 

Jeg håber selvfølgelig at dem der skriver sig på har købt spillet brugt og derfor ikke fået koderne med, og ikke bare skriver sig op med øje for at sælge dem.
Da jeg har meget lidt at lave på arbejdet, kan jeg godt finde på at tjekke om brugeren har skrevet de har købt det i en tilbudstråd eller lignende (Ja så lidt har jeg faktisk at lave på arbejdet.)

Jeg trækker en gang i weekenden lod og sender koderne til vinderne. Jeg kan godt bestikkes med søde ord i kommentarene og det hjælper også hvis du er en aktiv bruger på siden, og rent faktisk bidrager med noget.

Jeg elsker at lave diktator konkurrencer hvor jeg selv bestemmer vinderen, og tilfældighed ikke er noget vi bruger :)


//Cena