Cena's blog
22-01-2013 - 21:57

Fifa din store lort!

I år havde jeg besluttet det skulle være! I år skulle jeg spille en masse kampe online og have det sjovt.

Det gik også fint de første på serier. I serie 6 spillede jeg mig i gennem med 1 uafgjort og resten sejre. Jeg tænkte at jeg nok også ville klare mig i gennem serie 5 uden de store problemer.
Men her ramte jeg fuldstændig muren. Jeg tror ikke jeg fik mere end 1-2 sejre og resten var nederlag.

Det var som om det var umuligt for mig at score, selvom jeg spiller mig til fuldstændig åbne chancer.  Og modstanderne laver de mest latterlige mål, hvor man nogen gange er i tvivl om min bagerste mand på banen rent faktisk godt ved han må bruge hænderne.

Jeg tog det som en mand og tænkte at serie 5 måske var mit nuværende niveau. Men nu taber jeg kraft edme også alle kampe her.
Jeg har ikke tidligere haft problemer med at score, men nu kan jeg simpelthen ikke score uanset hvor stor chancen er. Og når jeg skyder udefra får deres målmand altid lige hånden på eller hiver en syg fodparade op.
Men i den anden ende scorer modstanderne uden de store problemer, og selv en målmand som Cech virker som en komplet idiot når jeg spiller med Chelsea. Og De Gea laver det ene drop efter det andet.
Jeg må indrømme at jeg efterhånden er ved at give op! Hvad fanden er det jeg gør galt?

Jeg kunne godt tænke mig nogle råd omkring hvilke hold i spiller med, formation osv osv. For det er sku som om jeg ikke rigtig udvikler mit spil i øjeblikket, og fortsætter det rykker jeg ned i serie 4, og taber sikkert også dernede. 
Please hjælp mig, for ellers ryger Fifa 13 sku snart på hylden igen. Mit i forvejen pirlige temperement kan ikke klare at tabe kampe hvor jeg har 5-10 skud på modstanderens mål og de har en enkelt afslutning og vinder. Føler mig totalt grin!

Håber i kan hjælpe mig!

//Cena 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.