Cena's blog
21-06-2011 - 20:11

Hvorfor jeg hader at bo i lejlighed

Top 2 over ting der gør jeg overvejer at proppe rød frugtfarve eller klorin i sæbeskuffen næste gang jeg personens vasketøjskurv i kælderen:


 


1. Folk der stjæler min vasketid, 3 min. efter min nummer 2 vask er færdig, når der tydeligt er tid til en 3.


2. Folk der ligeledes ignorerer min seddel om det er dårlig stil at gøre uden at skrive undskyld eller noget.


 


Næste gang jeg ser den ligger der en seddel på vaskemaskinen hvor der står:


"Tillykke med dit nye tøj, håber du kan lide rød!"


eller
"Tillykke med dit nye tøj, håber ikke du brugte farverne til noget"Grunden til ovenstående pisser mig af er ikke det faktum at jeg ikke har en 10'er liggende herhjemme, så jeg kan vaske det tøj jeg rent faktisk skulle bruge til banedåb.
Det er heller ikke det faktum at jeg nu skal bruge en 10'er på en enkelt maskine, hvilket er FULDSTÆNDIG spild.

Det jeg brokker mig over er det faktum at folk konstant går rundt med hovedet oppe i røven og kun tænker på sig selv. Kan huske den blog Da Senzai tidligere skrev om det, og forstår nøjagtig hvordan han havde det i situationen!

//
En meget angry meerkat
18-06-2011 - 15:32

Forstå Black Ops Game Modes

Så er jeg her igen. Jer der læste min blog sidste gang så måske min video jeg havde lavet om Domination Game Mode, og hvordan det skal spilles. Jeg fandt det meget afslappende at lave disse videoer, så jeg besluttede at lave en til og lave det til en serie :)

Understanding Domination:Understanding Domination 2:Musikken i video nummer 2 er venligst udlånt af det danske band Wanted. Nummeret hedder Soldier.
Hvis nogle skulle have interesse i at læse mere om bandet kan de findes på facebook under Wantedtheband.

Jeg tror det næste Game Mode jeg begiver mig ud i bliver Capture The Flag eller Headquaters. Nogle forslag til eventuelle våben?

Over and out, Cena
16-06-2011 - 16:30

Opråb til alle domination spillere i Black Ops!

Som i måske har læst i mine tidligere Black Ops blogs spiller jeg meget domination, men folk er simpelthen begyndt at spille så latterligt.
Enten gider de ikke cappe flag og vil kun kill whore, eller også forstår de simpelthen ikke gameplayet. Derfor har jeg lavet en video hvor jeg prøvet at forklare hvordan man skal spille!Det er min første video nogensinde, så redigeringen er ikke helt i top. Håber dog ikke det tager for meget fokus fra videoens pointe :D

Try harder!

Edit: Musikken er lort. Måtte ikke bruge Guano Apes som jeg ellers havde redigeret videoen efter!
01-06-2011 - 14:33

Black Ops råd

Jeg søger lidt råd hos jer kære læsere, da Black Ops efterhånden er begyndt at kede mig en smule efter jeg er nået 15. Prestige.

I starten rendte jeg meget rundt med Ghost, Warload og Marathon i pro, kombineret med min Galil og lidt random killstreaks alt efter hvad bane vi lige nu spillede.

Mange mener det er cheap at rende med Ghost og det gad jeg ikke høre på skulle være årsagen til jeg spillede gode runder.
Så nu render jeg rundt med Hardline, Steady Aim og Marathon med AK-47, Commando, M14, AUG eller hvad jeg nu lige syntes.

Sjovt nok blev mit spil faktisk meget bedre af jeg ikke var usynlig på mappet, for nu blev jeg angrebet fra alle sider konstant. Det krævede lige en tilvænningsperiode, men nøj det har forbedret mit aim! Det kan klart anbefales!
Jeg er også begyndt at få væsentlig flere kills pr. runde fordi folk ser min prik på kortet.

Nå men nok om det. Jeg ville egentlig høre om i andre har nogle sjove/svære setups i bruger når i virkelig trænger til en udfordring?
For i øjeblikket syntes jeg virkelig jeg har det for nemt (Selvfølgelig også fordi jeg tit spiller med fuldt squad af gode spillere mod randoms som ikke kommunikerer).
Jeg løber rundt som en knægt med ADHD og skyder folk til højre og venstre uden at skulle koncentrere mig, og syntes ikke jeg forbedre mit spil i øjeblikket.

Så kom please med nogle forslag til våben der er svære at spille med, så jeg kan genfinde min glæde ved at spille Black Ops igen :D Tak.