Cena's blog
04-07-2011 - 22:23

Min første Android App

Folk der følger min blog ved måske at jeg i øjeblikket er i gang med Datamatiker studiet, og i den forbindelse har jeg stiftet bekendtskab med programmering til Android.

Da jeg har haft meget travlt med studiet har der ikke været så meget plads til at programmere det jeg nu selv havde lyst til. Men jeg er for nyligt gået på sommerfeirie, så nu er der blevet tid til at sidde og rode lidt med det.

Som de fleste ved er det sværeste at skulle finde på noget at lave, når der er frit valg på alle hylder.
I går aftes lå jeg 2-3 timer og tænkte på hvad jeg skulle gå i gang med, og pludselig slog det mig at min hjemby's lokale festuge ikke havde en Android Applikation, så det var det jeg skulle lave.

Så jeg stod op i morges og lavede noget kaffe, og har så siddet med det 5-6 timer i løbet af dagen og er efterhånden ved at være tilfreds med det foreløbige resultat.
Selve appen i sig selv har nok meget begrænset interesse for brugerne herinde, men syntes dog alligevel jeg vil dele den med jer, da der måske er nogen herinde der sidder med en programmør i maven, som kunne tænke sig at se hvad andre laver.
Da jeg ikke har fået taget mig sammen til at få en Android Developer licens til markedet endnu, er den kun tilgængelig via download fra min dropbox med QR code.
Så her er QR koden hvis det skulle have interesse for nogen. Skriv gerne ros eller kritik :)Hvis der skulle være nogen der har brug for hjælp til selv at komme i gang med Android programmering, skal i være meget velkomne til at skrive enten i kommentarerne eller via en PB.

//Cena