Cena's blog
16-01-2013 - 19:13

Onlinekoder/DLC foræres væk!

Fordi i var nogle assholes og ikke havde noget spændende som jeg kunne tænke mig, så lykkedes det mig ikke at få byttet:
- Far Cry 3
- Assassins Creed 3 

til noget andet spændende. Derfor måtte jeg gå i Blockbuster med spillene og få pengene på mit Blockbuster kort.

Men inden jeg smuttede jeg i Blockbuster tog jeg dog online/multiplayer koderne på ovenstående spil (Som jeg ikke selv gad at bruge) da jeg ikke syntes de skulle gå til en heldig køber derinde, da jeg så hellere ville forære dem en fellow gamer herinde.

Så derfor kan du skrive hvilket spil du ønsker online koderne til i kommentarene. Du må kun skrive et enkelt spil da alle koder ikke skal gå til den samme! 

Jeg håber selvfølgelig at dem der skriver sig på har købt spillet brugt og derfor ikke fået koderne med, og ikke bare skriver sig op med øje for at sælge dem.
Da jeg har meget lidt at lave på arbejdet, kan jeg godt finde på at tjekke om brugeren har skrevet de har købt det i en tilbudstråd eller lignende (Ja så lidt har jeg faktisk at lave på arbejdet.)

Jeg trækker en gang i weekenden lod og sender koderne til vinderne. Jeg kan godt bestikkes med søde ord i kommentarene og det hjælper også hvis du er en aktiv bruger på siden, og rent faktisk bidrager med noget.

Jeg elsker at lave diktator konkurrencer hvor jeg selv bestemmer vinderen, og tilfældighed ikke er noget vi bruger :)


//Cena
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.