Cena's blog
24-01-2013 - 11:28

(Opdateret) Fifa din store lort! Part 2

I er sikkert ved at være trætte af at høre på mit Fifa brok, men jeg bliver simpelthen nødt til at vise nogle af de ting jeg oplever i næsten hver kamp!

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/149495888

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/149582200

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/149583095

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/149583107 Den første kamp taber jeg stort fordi jeg bliver nødt til at satse hele butikken for at prøve at få point.

Det der irriterer mig at jeg spiller mig frem til en del chancer men enten skyder jeg lige på målmanden, eller forbi målet fordi jeg overplacerer.
Når modstanderne skyder lige på så smutter den under min målmand næsten hver gang, og det er lige meget om det er Cech, De Gea eller Neuer.
De ting som sker i ovenstående videoer sker aldrig for mig i den anden ende, og hvis det gør så kommer der en modstander og vælter mig uden jeg får noget.
Gør jeg noget som helst i feltet i den anden ende, så bliver der dømt straffe prompte.

Hvordan er jeres styrrings indstillinger? Spiller i med hjulpet eller semi på jeres afslutninger?
Holder i knappen inde et stykke tid eller tabber i den?

Jeg har overvejet at prøve at skifte tilbage til min slidte controller, da mine problemer med afslutninger faktisk først er kommet efter jeg har købt den nye controller. 
Jeg er nu rykket fra division 5 til 8 og har vundet noget der minder om 2-3 kampe og spillet 2 uafgjort.
Jeg ved ikke om det er fordi jeg møder de lidt mere hardcore spillere her i hverdagene frem for i weekenden, da jeg simpelthen ikke kan være blevet så dårlig på 5-6 dage.

Jeg tror sku bare snart spillet ryger på hylden, da de sidste par dage har gjort mig mere sur end COD serien nogensinde har gjort.


......SUK


Update:
Det var åbenbart den nye controller som jeg ikke magtede at spille med. Har efter skiftet vundet de fleste kampe, og føler nu jeg har kontrol med hvad jeg laver.
Irriterende man skal have 20 dårlige kampe før man overvejer at det er den sprit nye controller man har købt som er noget lort.
Har i andre oplevet noget lignende når i skiftede controller?


//Cena
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.